Rolls-Royce Pursuit Seat: Ένα σκαμπό με τιμή €7.300

Rolls-Royce Pursuit Seat: Ένα σκαμπό με τιμή €7.300

Το φορητό σκαμπό της Rolls-Royce είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση.

Η Rolls-Royce παρουσίασε το Pursuit Seat, ένα φορητό σκαμπό από αλουμίνιο δέρμα και ανθρακονήματα, το οποίο κοστίζει £6.581 (€7.293) προ φόρων! Όπως αναφέρει η βρετανική φίρμα, το σκαμπό είναι ιδανικό για εκείνους που χειρίζονται drones, ζωγραφίζουν τοπία στην εξοχή ή απλά θέλουν να απολαμβάνουν τη θέα από μια καθιστή θέση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Rolls-Royce Cullinan: Πανάκριβη ακόμα και ως μοντελάκι [video]

Το Pursuit Seat αποτελεί ανασχεδιασμό ενός παλαιότερου αξεσουάρ και είναι μια δημιουργία της σχεδιαστικής ομάδας της Rolls-Royce στο Goodwood. Το άνετο κάθισμα έχει επένδυση από χειροποίητο δέρμα και μπορεί να βαφτεί στην απόχρωση που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, ενώ φέρει το έμβλημα Spirit of Ecstasy. Το πόδι είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αλουμίνιο ώστε να είναι ελαφρύ και δυνατό, ενώ έχει τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους. Ένα ανακλινόμενο καρφί στο κάτω μέρος εξασφαλίζει την ασφαλή τοποθέτησή του σε χώμα, άμμο ή γρασίδι.

Το σκαμπό έχει επίσης μια διακριτική θήκη για έγγραφα ή εισιτήρια, και ένα λεπτό αλουμινένιο φακό που θα βοηθήσει τους χρήστες να επιστρέψουν στο αυτοκίνητο τους αν ξεχαστούν με τις ώρες στην εξοχή και σκοτεινιάσει.

Αν αναρωτιέστε, το Pursuit Seat χωρά άνετα στο πορτ παγκάζ όλων των μοντέλων της Rolls-Royce. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα σετάκι εφόσον έχετε βγει για εξορμήσεις με παρέα και δεν θέλετε ο ένας από τους δύο να μείνει όρθιος.

[Πηγή: Rolls-Royce]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube