Rivian: Θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια η αξία της;

Rivian: Θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια η αξία της;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Rivian, ετοιμάζει το έδαφος ώστε να εισέλθει στο αμερικανικό χρηματιστήριο εκτοξεύοντας την αξία της στα 70 δισ. δολάρια!

Η Rivian, έχει θέσει ως στόχο να αποτελέσει το αντίπαλον δέος της Tesla. Μέχρι στιγμής βέβαια η αμερικανική φίρμα δεν έχει παρουσιάσει κάτι χειροπιαστό παρόλα αυτά, οικονομικοί κύκλοι κοστολογούν τη φίρμα, τη δεδομένη στιγμή, στα 27,6 δισ. δολάρια.

Επιπλέον, εταιρείες κολοσσοί όπως η Amazon, η Ford και τα επενδυτικά funds T. Rowe Price και Fidelity Investments, έχουν επενδύσει κάμποσα δισ. στην πολλά υποσχόμενη startup εταιρεία από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

rivian

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, η Rivian, βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τις Goldman Sachs, JP Morgan και Morgan Stanley, προκειμένου τα εν λόγω χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, να ετοιμάσουν το έδαφος ώστε από τον Ιούλιο του 2021 ή το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, η εταιρεία να είναι σε θέση να διαπραγματεύεται στο αμερικανικό χρηματιστήριο!

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, αυτομάτως η αξίας της θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν οικονομικοί παράγοντες της αγοράς.

Μάλιστα, για πολλούς, αυτός είναι και ο λόγος που η αναμενόμενη παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της φίρμας, του R1T, πήρε παράταση και από Ιούνιο που ήταν να παρουσιαστεί θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube