Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο

Richard Mille RM UP-01 Ferrari: Το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο

Η Richard Mille σε συνεργασία με τη Ferrari, κατασκεύασε το RM UP-01 Ferrari, το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο με πάχος μόλις 1,75 mm.

Πριν λίγους μήνες, η Bulgari με το Octo Finissimo Ultra πάχους 1,8 mm, κατέκτησε για άλλη μια φορά τον τίτλο για το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο. Όμως το νέο ρεκόρ της δεν κράτησε για πολύ, καθώς σήμερα η Richard Mille σε συνεργασία με τη Ferrari παρουσίασαν το RM UP-01 Ferrari με πάχος μόλις 1,75 mm.

Για να το επιτύχει αυτό, η Richard Mille ενσωμάτωσε τον μηχανισμό στην κάσα του ρολογιού, το οποίο μπορεί να δεχθεί επιταχύνσεις έως και 5.000 G. Ο εξαιρετικά λεπτός μηχανισμός, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το RM UP-01 Ferrari εξελίχθηκε από την Audemars Piguet Renaud & Papi.

Richard Mille RM UP-O1 Ferrari

Το ρολόι δεν έχει το κλασικό στρογγυλό σχήμα, αλλά μοιάζει περισσότερο με ορθογώνιο. Η ένδειξη ώρας βρίσκεται στο κέντρο του, ενώ κάτω δεξιά δεσπόζει το Cavallino Rampante.

Η παραγωγή του RM UP-01 Ferrari θα είναι περιορισμένη και θα κατασκευαστούν μόλις 150 κομμάτια. Εάν θέλετε να βρίσκεται στον καρπό σας το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο και το σήμα της Ferrari, εκτός ότι θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα θα χρειαστεί να καταβάλετε και περίπου 1,89 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube