Renault Sport: Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης έκπληξη;

Renault Sport: Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης έκπληξη;

Μια φωτογραφία, μια λεζάντα-γρίφος και η Renault μας κίνησε έντονα την περιέργεια να μάθουμε περί τίνος πρόκειται.

Η Renault Sport είναι πολύ δραστήρια και απασχολημένη αυτό τον καιρό με την παρουσίαση του Clio R.S. 16 που ήρθε για να γιορτάσει τα σαράντα χρόνια ύπαρξής της.

Αλλά δεν τελείωσε με αυτό, καθώς η «RS» μας προετοιμάζει για μια ακόμη έκπληξη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει και πολλά πράγματα μέχρι στιγμής. Η έκπληξη εκφράζεται μόνο με αυτή τη φωτογραφία που βλέπετε, αλλά με το πρόσχημα του ανοίγματος της όρεξης και με το παιχνίδι των αντιθέσεων, το μυστήριο παραμένει.

Οι κατασκευαστές επικοινωνούν σήμερα ιδιαίτερα έντονα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η περίπτωση αυτή είναι τέτοια. Βλέπετε, η Renault ήταν από τις πρωτοπόρους εταιρείες στην επικοινωνία με αυτά τα εργαλεία, όπως και με το Facebook. Μέσω του τελευταίου λοιπόν αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρώτο teaser της προσεχούς έκπληξής της, οπότε και ποστάρισε την επίμαχη φωτογραφία.

Η μόνη αναφορά που συμπλήρωνε το ποστ ήταν «Και αν η Renault Sport είχε μια έκπληξη για να μοιραστεί; Μείνετε συντονισμένοι…». Τι κρύβεται πίσω από μια τέτοια αναφορά; Απλώς μια έκδοση RS; Ένα πραγματικό καινούργιο μοντέλο; Ύστατη εξέλιξη ενός υφιστάμενου μοντέλου, όπως το Mégane RS, που φτάνει στο τέλος τα καριέρας του; Το μυστήριο παραμένει. Ακόμα κι αν παίξουμε με τη φωτεινότητα της φωτογραφίας, δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε παρά ένα είδος αεροδυναμικής σπουδής που θα μπορούσε να ανήκει σε οποιοδήποτε μοντέλο του γκρουπ.



Απ’ όλα όμως ένα θα μπορούσε να εκληφθεί ως αληθοφανές: Το Twingo RS (ή GT...). Στην πραγματικότητα αυτός ο αεραγωγός θυμίζει αρκετά έντονα αυτόν του τελευταίου smart Brabus, στο πίσω φτερό και πάνω από τον τροχό. Η ακμή που περνά εμπρός από την είσοδο του αέρα μας βάζει ψύλλους στα αυτιά. Και καθώς το Twingo είναι ξάδερφος του smart, ακούγεται σχεδόν λογικό να πρόκειται για μια βερσιόν σπορ του Twingo.

Η αναμονή φανταζόμαστε θα κρατήσει λίγο ακόμη, πριν μας αποκαλυφθεί η έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube