Renault Sport: Ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους στο Facebook [video]

Renault Sport: Ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους στο Facebook [video]

H RS γιορτάζει το συγκεκριμένο ορόσημο με ένα ρετρό βίντεο που παρουσιάζει μέχρι και το νέο Megane που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι ακολουθούν την Renault Sport στο Facebook, την μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Για να τιμήσει λοιπόν η RS αυτό το αξιομνημόνευτο επίτευγμα, έφτιαξε ένα βίντεο με αρκετά από τα θρυλικά αλλά και σύγχρονα μοντέλα της. «H Renault Sport αντικατοπτρίζει μια συγκεκριμένη ιδέα για την αυτοκίνηση και είναι απίστευτο το γεγονός ότι το ίδιο πάθος συμμερίζεται καθημερινά και ένα εκατομμύριο φίλων της.» ανέφερε ο Αντιπρόεδρος για την Παγκόσμια Στρατηγική της Μάρκας και Επικοινωνίας Marketing του Renault Group, Bastien Schupp.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας επιτρέπουν να είμαστε “συνδεδεμένοι” διαρκώς, να αλληλεπιδρούμε και να δεχόμαστε ουσιαστικές πληροφορίες και απόψεις. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας για την αφοσίωση που δείχνουν και ανυπομονούμε να τους δείξουμε το νέο Megane RS που θα έρθει μέσα στη χρονιά».

[Πηγή: Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube