Range Rover pick-up; Κι όμως γίνεται!

Range Rover pick-up; Κι όμως γίνεται!

H Startech παρουσιάζει στο Auto Shanghai 2015 ένα Range Rover pick-up που, όπως πιστεύει, θα κάψει καρδιές στην Κίνα.

H Startech, γερμανική εταιρεία βελτίωσης, αποφάσισε να βγει προς άγραν πελατών εκεί όπου πιθανώς βρίσκονται αυτοί: Στη Σαγκάη! Για το λόγο αυτό παρουσίασε μια περίεργη εκδοχή του Range Rover. Ένα RR pick-up που μοιάζει περισσότερο με παλιό μοντέλο της… Ssangyong!

Η μετατροπή ή καλύτερα η μετασκευή του Range Rover από τη Startech συνίσταται στη δημιουργία μιας «μπανιέρας» στη θέση του πορτμπαγκάζ, διατηρώντας παράλληλα τις τέσσερις θέσεις. Έτσι έχουμε ένα pick-up, έτοιμο για φόρτωση ογκωδών ή και μακριών αντικειμένων, που για τη δεύτερη περίπτωση χωρά ακόμα αντικείμενο μήκους 1,7 m, κατεβάζοντας την ηλεκτρική πόρτα.

Όλες οι μετατροπές του αμαξώματος, περιλαμβανομένης της πίσω διαχωριστικής φρακτής, που χωρίζει την καμπίνα από το χώρο φόρτωσης, είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Από το ίδιο υλικό είναι και όλα τα αξεσουάρ εξωτερικής εξατομίκευσης του κιτ Widebody, που περιλαμβάνει προεκτάσεις φτερών και προφυλακτήρες. Στο σύνολο, η Startech ανακοινώνει ότι εξέλιξε 100 καινούργια κομμάτια.

Η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων όμως δεν περιορίστηκε μόνο στη μετασκευή του αμαξώματος, αλλά προχώρησε και σε μηχανολογική βελτίωση. Έτσι χαμήλωσε την ανάρτηση κατά τρεις πόντους, τοποθέτησε σπορ εξάτμιση που ανέβασε την ισχύ του 5λιτρου κομπρεσοράτου V8 από τους 510 στους 526 PS, που εξακοντίζουν το βρετανικό pick-up στα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 5,3”. Ο ενδιαφερόμενος φυσικά μπορεί να επιλέξει όποια έκδοση μοτέρ επιθυμεί από την γκάμα του RR, αλλά το ενδιαφέρον σε αυτή τη βελτίωση της Startech  επικεντρώνεται στη μετασκευή του Range Rover σε pick-up. που είναι εξάλλου και το αντικείμενο για τη συγκεκριμένη παρουσία του Γερμανού βελτιωτή στο Auto Shanghai 2015.

[Πηγή Startech]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube