Range Rover SVAutobiography: Η επιτομή της πολυτέλειας [video]

Range Rover SVAutobiography: Η επιτομή της πολυτέλειας [video]

Δυο μέρες πριν το ντεμπούτο της στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης αποκαλύφθηκε η κορυφαία έκδοση του πολυτελούς SUV.

Ειδικών εκδόσεων συνέχεια, αυτή τη φορά από την Land Rover που παρουσίασε το Range Rover SVAutobiography.

Εξελιγμένο από το τμήμα Special Vehicle Operations της JLR, που είχε ως αποστολή να δημιουργήσει «το ισχυρότερο και πολυτελέστερο Range Rover όλων των εποχών»

Η κορυφαία έκδοση διαθέτει μάσκα σε ανθρακί και γυαλισμένο χρώμιο, διαφορετική γραμματοσειρά στον λογότυπο «Range Rover» στο καπό και τέσσερις εξατμίσεις. Επίσης, προσφέρεται και με δίχρωμο αμάξωμα, με το επάνω μέρος μαύρο (Santorini Black) και το κάτω σε ένα από εννέα διαφορετικά χρώματα.

Η πολυτέλεια γίνεται εμφανέστερη στο εσωτερικό. Εκεί βρίσκει κανείς νέες ξύλινες επενδύσεις, χειριστήρια και από μασίφ αλουμίνιο, μοχαίρ μοκέτα καθώς και ψυγείο και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα τραπεζάκια στα πίσω καθίσματα.

Παρά τον πληρέστατο εξοπλισμό, υπάρχουν και μερικά έξτρα όπως το συρόμενο πάτωμα του χώρου αποσκευών με επένδυση ξύλου και αλουμινίου και τα καθίσματα Windsor (!) που είναι ενσωματωμένα στην πέμπτη πόρτα και ανοίγουν για να νιώθετε σαν το σπίτι σας όταν είστε στην εξοχή...

Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρεις κινητήρες: τον SDV6 Hybrid, τον SDV8 και τον 5λιτρο V8 των 550 PS από το Range Rover Sport, που επιταχύνει το πολυτελές SUV από στάση στα 100 km/h σε 5,5¨ και του δίνει τελική 225 km/h.

[Πηγή: Land Rover]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube