Το πρώτο τρέιλερ του Cars 3 είναι αναπάντεχα «μαύρο» [video]

Το πρώτο τρέιλερ του Cars 3 είναι αναπάντεχα «μαύρο» [video]

O θρυλικός McQueen, όπως μας δείχνει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας θα έρθει αντιμέτωπος με την πραγματική ζωή, εκεί που τα πράγματα δεν είναι βολικά για κανέναν.

Το Cars 3 της Disney/Pixar μας υπόσχεται ότι «από αυτή τη στιγμή όλα θα αλλάξουν», με το τρέιλερ να μας προϊδεάζει ότι ο θρυλικός Lightning McQueen αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπορ που λατρεύει.

Αντανακλώντας κατά ένα τρόπο την πραγματική ζωή, η νέα ταινία διαθέτει μια νέα γενιά τρομακτικά γρήγορων αγωνιστικών, που αναγκάζουν τον McQueen να ζητήσει τη βοήθεια ενός πρόθυμου νέου μηχανικού αγώνων, του Cruz Ramirez, για να καταφέρει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Μαζί με τον Ramirez που έχει το δικό του σχέδιο για τη νίκη, ο McQueen θα αντλήσει έμπνευση και από το βετεράνο Fabulous Hudson Hornet για να αποδείξει ότι το Νο 95 δεν έχει φάει τα ψωμιά του ακόμη.

Το Cars 3, που στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει να παίζεται στις αίθουσες στις 6 Ιουνίου του 2017, σκηνοθετείται από τον Brian Fee, τον άνθρωπο που έφτιαξε το storyboard για το Cars και Cars 2, ενώ η παραγωγή είναι του Kevin Reher, του ίδιου που ήταν υπεύθυνος για τα «Ζουζούνια» (A Bug’s Life) και τη μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων «La Luna».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube