€18.000 κόστισε στον Μπενζεμά, το πάθος του για την ταχύτητα

€18.000 κόστισε στον Μπενζεμά, το πάθος του για την ταχύτητα

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, κρίθηκε ένοχος από τις ισπανικές αρχές για παράβαση του ορίου ταχύτητας και του επιβλήθηκε πρόστιμο € 18.000. Παράλληλα, το δικαστήριο του αφαίρεσε και την άδεια οδήγησης για 8 μήνες.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε «πιαστεί» από κάμερα κυκλοφορίας στις 3 Φλεβάρη να οδηγεί με 216 km/h το αυτοκίνητο του, ένα Audi RS5, σε δρόμο όπου το ανώτατο επιτρεπτό όριο ήταν 100 km/h. Παρόλο το υψηλό πρόστιμο, ο Μπενζεμά οφείλει στους δικαστές ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς γλίτωσε την ποινή φυλάκισης που θα μπορούσε να του είχε επιβληθεί.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παρασκήνιο εκδίκασης της υπόθεσης του Γάλλου. Αρχικά η δίκη είχε προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου, ημερομηνία που ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα της χώρας του την αντίστοιχη ισπανική, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου. Προς αποφυγή λοιπόν… διπλωματικού επεισοδίου αναζητήθηκε νέα ημερομηνία και η υπόθεση εκδικάστηκε από την ισπανική δικαιοσύνη 11 ημέρες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube