Πρόωρη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Abarth 500

Πρόωρη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Abarth 500

To ηλεκτρικό Abarth 500 «πιάστηκε» να φωτογραφίζεται σε κάποια πόλη της Ιταλίας, αποκαλύπτοντας μας την εξωτερική του σχεδίαση, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του στις 22 Νοεμβρίου.

Abarth 500

Το ηλεκτρικό Abarth 500 απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ να φωτογραφίζεται σε κάποια πόλη της Ιταλίας και μας αποκαλύπτει την εξωτερική του σχεδίαση. 

Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει η επιγραφή της Αbarth, ενώ όπως είναι φυσικό στο καπό τη θέση του λογότυπου της FIAT έχει πάρει εκείνος της Abarth. Παράλληλα, οι καθρέφτες είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα, η γρίλια έχει ανασχεδιαστεί και έχει προστεθεί ένα μικρό splitter.

Το μοντέλο πατάει στην άσφαλτο με ζάντες νέας σχεδίασης της Abarth, με την επιγραφή της τελευταίας να βρίσκεται στο κάτω μέρος της πόρτας. Για πιο σπορ εμφάνιση τα μαρσπιέ έχουν μεγαλύτερες προεκτάσεις, ενώ στο πλάι δε θα μπορούσε να λείπει ο χαρακτηριστικός «σκορπιός».

Αντίστοιχες σπορ πινελιές θα διαθέτει το πίσω μέρος και η καμπίνα. Μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η ισχύς του, η οποία σίγουρα θα ξεπερνά τους 118 PS του συμβατικού 500e. Η Abarth πάντως έχει υποσχεθεί ότι το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι «πιο Abarth από ποτέ».

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό Αbarth 500 θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του στις 22 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube