Πράσινο φως για τη βιογραφική ταινία της Ferrari

Πράσινο φως για τη βιογραφική ταινία της Ferrari

Με πρωταγωνιστές τους Penelope Cruz και Adam Driver, η ταινία για την ιστορία της Ferrari πήρε το πράσινο φως.

Ferrari

Με το Rush και το Ford v Ferrari να αποδεικνύουν ότι οι ταινίες αυτοκινητιστικού περιεχομένου μπορούν να έχουν απήχηση και στους μη μυημένους, όλα δείχνουν ότι η βιογραφική ταινία της Ferrari βρίσκεται ήδη στα σκαριά. 

Μετά από προετοιμασία δύο δεκαετιών, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο στην Ιταλία, σε ιστορικές τοποθεσίες όπως οι Modena και Emilia Romagna. Σκηνοθέτης θα είναι ο Michael Mann, γνωστός από τη δουλειά του στο Miami Vice και στο Ford v Ferrari.

Ferrari

To σενάριο θα υπογράφει ο Troy Kennedy Martin και θα επικεντρώνεται στην ζωή του Enzo Ferrari το καλοκαίρι του 1957. Την περίοδο εκείνη, η εταιρία βρισκόταν στα πρόθυρα της πτώχευσης, με τον γάμο του Enzo να βρίσκεται επίσης στην ίδια κακή μοίρα. Θυμίζουμε ότι τα γεγονότα αυτά εκτυλίσσονται στον απόηχο του θανάτου του υιού του ισχυρού άνδρα της Ferrari, Dino το καλοκαίρι του 1956.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρωταγωνιστής ως Enzo Ferrari θα είναι ο γνωστός Adam Driver. Τη σύζυγό του θα υποδυθεί η Penelope Cruz και την ερωμένη του η Shailene Woodley. Τέλος, να σημειώσουμε ότι το σενάριο θα βασίζεται στο βιβλίο του 1991 Ferrari – The Man, The Cars, The Races, The Machine, του Brock Yates.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube