Πόσο θα πληρώνατε για ένα ολοκαίνουργιο Lada Niva του 1980;

Πόσο θα πληρώνατε για ένα ολοκαίνουργιο Lada Niva του 1980;

Ένα ολοκαίνουργιο Lada Niva του 1980 βγήκε από τη χρονοκάψουλα και διατίθεται προς πώληση, με τον ιδιοκτήτη του να ζητάει ένα αστρονομικό ποσό.

Κάπου στη Ρωσία, ένα ολοκαίνουργιο Lada Niva βγήκε από τη χρονοκάψουλα και τώρα μπορεί να γίνει δικό σας, εάν είστε βέβαια διατεθειμένοι να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το συγκεκριμένο Niva κατασκευάστηκε το 1980, έκτοτε έχει διανύσει μόλις 220 km και η αγγελία του δημοσιεύτηκε σε ρώσικο site για αγοροπωλησίες αυτοκινήτων.

Βρίσκεται στο Togliatti της Ρωσίας, κοντά στην μονάδα παραγωγής της AvtoVAZ και συνοδεύεται με όλα τα αυθεντικά έγγραφα καθώς και την απόδειξη αγοράς του 43 χρόνια πριν.

Lada Niva

Η κατάσταση του είναι άριστη μέσα και έξω, ενώ τα καθίσματα και το ταμπλό εξακολουθούν να είναι καλυμμένα από τα προστατευτικά νάιλον με τα οποία βγήκε από το εργοστάσιο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 4κύλινδρος κινητήρας 1.6 lt, με απόδοση 76 ίππων. Η ισχύς περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 4τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Lada Niva

Δεδομένης της μουσειακής κατάστασής του, για να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό Lada Niva θα πρέπει να καταβάλετε το αστρονομικό ποσό των €266.823, δηλαδή περίπου €29.000 περισσότερα από την τιμή της νέας Porsche 718 Spyder RS στην Ελλάδα. Τα αξίζει;

Πηγή: Auto.ru

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube