Πόσο κοστίζει ένα μεταχειρισμένο στρατιωτικό Hummer H1; [video]

Πόσο κοστίζει ένα μεταχειρισμένο στρατιωτικό Hummer H1; [video]

Αυτό το Hummer δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

Μια αγγελία στο eBay προσφέρει ένα Hummer H1 στρατιωτικών προδιαγραφών το οποίο κοστίζει $52.500 (€47.795)! Το όχημα κατασκευάστηκε το 2002 και έχει δεχθεί τη φροντίδα της Hummerkingz που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους μοντέλα.

Η λίστα του εξοπλισμού περιλαμβάνει αμέτρητες θήκες για πυρομαχικά, στρατιωτικές τσάντες και βάσεις για όπλα στο εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος. Όπως σε κάθε Hummer που αποτέλεσε όχημα των ειδικών δυνάμεων, η ανάρτηση είναι ανυψωμένη και το σασί ενισχυμένο, ενώ το αμάξωμα έχει βαφτεί πρόσφατα.

Για τη διευκόλυνση του νέου ιδιοκτήτη, στο μοντέλου έχουν προστεθεί LED φώτα, κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα, δερμάτινο τιμόνι και ποτηροθήκες. Προαιρετικά διατίθενται καθίσματα από κέβλαρ για ακόμα μεγαλύτερη προστασία από σφαίρες - αν φυσικά αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 turbodiesel 6,5 λίτρων που αποδίδει 190 PS και 515 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται φυσικά και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 4 σχέσεων ενώ όπως περιγράφει η αγγελία το Hummer μπορεί εύκολα να πιάσει τα 130 km/h. Το οδόμετρο έχει γράψει μόλις 1.450 km, κάτι που σημαίνει πως όποιος το αγοράσει θα νιώθει λες και βγήκε σήμερα από την αντιπροσωπεία - ή μάλλον από το τμήμα προμηθειών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

[Πηγή: eBay μέσω Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube