Πόσα θα δίνατε για τις στάχτες μιας Ferrari;

Και όμως αυτή η… καρβουνιασμένη Ferrari 458 Spider έχει βγει σε δημοπρασία!

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με ζημιές να πωλούνται. Ακόμη και αυτοκίνητα που κάηκαν βγαίνουν προς πώληση καθώς κάποια από αυτά επιδέχονται -ίσως- επισκευής, ή έχουν κάποια μέρη που μπορεί να έχουν διασωθεί και να αξίζουν να πωληθούν ως ανταλλακτικά.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρουμε με ποιο σκεπτικό ο οίκος Copart βγάζει σε δημοπρασία τις στάχτες (κυριολεκτικά) μιας Ferrari 458 Spider.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Ferrari 458 Spider [video]

Η συγκεκριμένη Ferrari είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έβγαλε το Maranello με V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα που έβγαζε 570 PS από τα 4.499 cc, με τελική 320 km/h και 0-100 km/h σε 3,4’’.

ferr
Ferrari 458 Spider: H φωτογραφία είναι από τη δοκιμή του DRIVE και ουδεμία σχέση έχει με την κατεστραμμένη. Απλά τη δημοσιεύουμε για να θυμηθούμε πώς είναι το αυτοκίνητο ατόφιο!..

Η συγκεκριμένη Ferrari φέρεται να ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα εξαιτίας του οποίου πήρε φωτιά. Δεν έμεινε τίποτα πέρα από ένας σωρός από στάχτες, οι οποίες μάλιστα με το πέρασμα του χρόνου έχουν «στολιστεί» και με μπόλικη σκουριά.

Όσο και αν ψάξεις δεν θα βρεις ούτε ένα κομμάτι από αυτό το αυτοκίνητο που να σώζεται ή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ούτε βέβαια κάποιο κομμάτι που να μπορεί να θυμίζει τι αυτοκίνητο κρύβεται κάτω από αυτόν τον θλιβερό σωρό.

Ο μόνος λόγος για να αγοράσει κάποιος αυτές τις στάχτες είναι για να βάλει σε μια προθήκη τον αριθμό πλαισίου του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Αν βέβαια καταφέρει να τον βρει μέσα στα αποκαΐδια…