Πώς να φτιάξετε ένα αεροπροωθούμενο πατίνι για το γιο σας [video]

Πώς να φτιάξετε ένα αεροπροωθούμενο πατίνι για το γιο σας [video]

O γνωστός για τις τρέλες του δημιουργός, Colin Furze, αποφάσισε να κάνει ένα –ασφαλές– δώρο στον 5χρονο γιο του.

Για να θυμηθείτε ποιος είναι ο Furze: είναι αυτός που μετέτρεψε μια BMW E30 Cabrio σε κινούμενη θερμαινόμενη πισίνα και μπάρμπεκιου!

Ο εκκεντρικός Βρετανός YouTuber, λοιπόν, είπε να φτιάξει ένα αυτοπροωθούμενο πατίνι για τον 5χρονο γιο του. Μην πάει όμως ο νους σας σε αεριοστροβίλους που θα έκαναν το πατίνι πύραυλο και θα έβαζαν σε κίνδυνο το παιδάκι. Αυτό είναι ένα μελλοντικό σχέδιο για να βάλει φωτιά στο εργαστήρι του. Προς το παρόν, ο Furze χρησιμοποίησε για την προώθηση του πατινιού έναν δυνατό ηλεκτρικό ανεμιστήρα. Την παροχή του οποίου ρυθμίζει με έναν συνηθισμένο ασύρματο πομποδέκτη R/C. Έτσι μπορεί να ελέγχει την ταχύτητα του μικρού εξ αποστάσεως.

Στα λόγια, η κατασκευή ακούγεται εύκολη. Όμως, για να κάνει σωστή δουλειά, ο Furze χρησιμοποίησε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή (3D-printer) όπως θα δείτε στο video του όλου εγχειρήματος. Πολύ αβανγκάρντ… 
   
Το πατίνι δουλεύει, ο Furze Jr. δείχνει ενθουσιασμένος με το νέο του παιχνίδι και ο πατέρας κάνει σχέδια για ένα μεγαλύτερο πατίνι με αεριοστρόβιλο τζετ! Όχι βέβαια για το παιδάκι, αλλά μάλλον για τον ίδιο.

Δείτε το video και θα καταλάβετε γιατί ο Colin Furze έχει πάνω από 6 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube… 

[Πηγή: colinfurze / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube