Πώς να κάνεις ένα καινούργιο Jeep Wrangler να μοιάζει με παλιό

Πώς να κάνεις ένα καινούργιο Jeep Wrangler να μοιάζει με παλιό

Η Quadratec συνδύασε τις γενιές YJ και JL του Jeep Wrangler σε ένα όχημα!

Όσοι αγαπούν το συνδυασμό ρετρό σχεδίασης και σύγχρονων μηχανικών μερών σίγουρα θα λατρέψουν το μοναδικό Jeep Wrangler "YJL" της Quadratec που χαρίζει εμφάνιση γενιάς YJ (1987-1995) στην υφιστάμενη γενιά JL (2018) του σκληροτράχηλου 4x4.

Quadratec

Οι αισθητικές επεμβάσεις ξεκινούν από τη νέα μάσκα με τετράγωνα φώτα τεχνολογίας LED και μεταλλικό προφυλακτήρα με πρόσθετους προβολείς.

Στο προφίλ βρίσκουμε τετραγωνισμένα φτερά από αλουμίνιο βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, πόρτες με δοκούς και κυλινδρικά σκαλοπάτια ενώ νέα είναι και η υφασμάτινη οροφή. Στο πίσω μέρος έχουμε διπλές απολήξεις της εξάτμισης, ρετρό φώτα LED και προφυλακτήρα από το YJ.

Quadratec

Εκτός από την εμφάνιση, η Quadratec επενέβη και στα μηχανικά μέρη. Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση απέκτησε Teraflex RT4 Long Arm Suspension Lift Kit και αμορτισέρ Falcon 3.5 Adapt Shocks. Οι ζάντες Quadratec CJ Retro που είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος φορούν εκτός δρόμου ελαστικά Mickey Thompson Baja Boss διαμέτρου 37" - όπως και η ρεζέρβα.

Στο εσωτερικό έχουμε καθίσματα Corbeau Trailcat με ενσωματωμένες θήκες, ανθεκτικά πατάκια της Quadratec και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Alpine που μεταξύ άλλων προβάλλει στοιχεία όπως η πίεση των ελαστικών, η κλίση του οχήματος και χάρτες με εκτός δρόμου διαδρομές.

Μπορεί το Jeep Wrangler YJL να είναι μοναδικό, όμως δεν είναι απίθανο κάποιος ιδιοκτήτης να κάνει αντίστοιχες μετατροπές φτιάχνοντας το δικό του καινούργιο-παλιό Wrangler.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube