Πώς κατέληξε σε μάντρα μια Ferrari με μόλις 420 km στο οδόμετρο;

Πώς κατέληξε σε μάντρα μια Ferrari με μόλις 420 km στο οδόμετρο;

Η συγκεκριμένη F12 Berlinetta δεν φαίνεται να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Μια Ferrari F12 Berlinetta με μόλις 421 km στο οδόμετρο βρίσκεται σε μάντρα της Copart στο Dallas του Texas και πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.Σε αντίθεση με τα περισσότερα αυτοκίνητα που καταλήγουν σε μάντρες του είδους, η πανέμορφη Ιταλίδα δεν φαίνεται να έχει τρακάρει όμως το αμάξωμα έχει υποστεί αρκετές ζημιές που προδίδουν βανδαλισμό.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η βαφή έχει υποστεί σημαντική φθορά στα εμπρός φτερά, το καπό έχει μια τρύπα που μοιάζει να προκλήθηκε από κοφτερό αντικείμενο, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι γεμάτος γρατσουνιές, το εμπρός παρμπρίζ έχει σπάσει και το πίσω τζάμι έχει θρυμματιστεί εντελώς αφήνοντας τις δερμάτινες επενδύσεις της διθέσιας καμπίνας στο έλεος των καιρικών φαινομένων. Παρόλα αυτά ο ατμοσφαιρικός κινητήρας V12 6,3 λίτρων των 740 PS φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως και το σύνολο των μηχανικών μερών. 

Ferrari

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τη Ferrari F12 Berlinetta [video]

Η συγκεκριμένη F12 Berlinetta παρήχθη τον Ιούνιο του 2017. Ο ιδιοκτήτης της δεν πρόλαβε να "γράψει" πολλά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι της προτού αυτή πέσει θύμα βανδαλισμού και οδηγηθεί στη μάντρα μετά από κινήσεις της ασφαλιστικής εταιρείας.

Δε γνωρίζουμε αν οι ζημιές στην Ferrari είναι αποτέλεσμα κάποιου απογοητευμένου συντρόφου, αντίζηλου ή εχθρού, όμως ακόμα και έτσι, η αξία της υπολογίζεται γύρω στα $550.000, σύμφωνα πάντα με την αγγελία.

Πηγή: CarscoopsCopart

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube