Το πολυτελέστερο ταξίδι με αυτοκίνητο στον κόσμο

Το πολυτελέστερο ταξίδι με αυτοκίνητο στον κόσμο

Η Land Rover προσφέρει ένα «ταξίδι ζωής» 21 ημερών σε πέντε ηπείρους, αντί… €132.000 το άτομο.

Η Land Rover συνεργάστηκε με το υψηλής κλάσης τουριστικό γραφείο Abercrombie & Kent για να οργανώσει «το πιο πολυτελές road trip στη Γη».

Η ιδέα πίσω από την καμπάνια είναι να προσφέρουν στους πελάτες ένα ταξίδι ζωής σε διάφορες ηπείρους, στο τιμόνι ενός Range Rover SV Autobiography – του πολυτελέστερου μοντέλου της Land Rover.

 Οι πελάτες θα κακομάθουν επί 21 ημέρες, καθώς θα οδηγήσουν σε ορισμένες από τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου, σε κανονικούς δρόμους αλλά και εκτός δρόμου, σε μέρη προσβάσιμα μόνο με πραγματικά 4x4.

To όλο ταξίδι θα περιλαμβάνει διαδρομές σε πέντε ηπείρους, οκτώ χώρες και διαμονή εννέα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου – με τις τοποθεσίες να έχουν επιλεγεί, όχι μόνο επειδή είναι ξεχωριστές, αλλά και επειδή προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες εκτός δρόμου με ένα SUV όπως το Range Rover.

«Ξεκινήσαμε για να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι αντάξιο του απόλυτου πολυτελούς SUV, και χάρη στους συνεργάτες μας της Abercrombie & Kent, το καταφέραμε», δήλωσε ο Mark Cameron, από το μάρκετινγκ της Land Rover. «Από την Ευρώπη στην Αυστραλία, το ταξίδι είναι η επιτομή της πολυτέλειας, αλλά με τον τρόπο της Land Rover: το αναπάντεχο, το ασυνήθιστο και οι εμπειρίες ζωής. Η διαδρομή αντιπροσωπεύει την απόλυτη οδηγική περιπέτεια, με το απόλυτο αυτοκίνητο».

Η αρχική τιμή είναι 100.000 στερλίνες (€132.000) το άτομο, με υπολογισμό για δύο άτομα, και το ταξίδι μπορεί να εξατομικευθεί πλήρως, ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών.

Το πρώτο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στα βουνά πάνω από το Μονακό, στην παραλιακή προς Portofino, στις ιταλικές λίμνες του βορρά και στους Δολομίτες. Τέλεια για ένα αυτοκίνητο που προσφέρει άπλετη ορατότητα και έχει τη δύναμη για να κάνει το 0-100 km/h σε λίγο πάνω από 5”.

Μετά το ευρωπαϊκό σκέλος, οι πελάτες θα πετάξουν στο Marrakech του Μαρόκου για οδήγηση στην έρημο Σαχάρα και στα βουνά του Άτλαντα. Ύστερα θα μεταφερθούν στις ΗΠΑ, για να επισκεφθούν μοναδικές τοποθεσίες σε Arizona, Utah και Nevada (και ειδικότερα το Las Vegas). Στη συνέχεια θα πετάξουν στη Χιλή για να οδηγήσουν στην έρημο Atacama, την πιο άνυδρη περιοχή της Γης.

Το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού περιλαμβάνει ολονύκτια πτήση στο Sydney της Αυστραλίας, όπου μεταξύ άλλων οι πελάτες θα σκαρφαλώσουν στη φημισμένη γέφυρα, πριν μεταφερθούν στην Τασμανία.

Από την Τασμανία, μετά από τρεις εβδομάδες ταξιδιού, θα επιστρέψουν στο Λονδίνο απ’ όπου και θα έχουν ξεκινήσει.

Για όσους έχουν κερδίσει το Τζόκερ, θέσεις μπορούν να κλείσουν σε ειδικά επιλεγμένα καταστήματα της Μ.Βρετανίας, του Μονακό και του Αμπού Ντάμπι.

[Πηγή για περισσότερς πληροφορίες: landrover.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube