Αυτό είναι το γκαράζ ενός εκδότη περιοδικού αυτοκινήτου [video]

Αυτό είναι το γκαράζ ενός εκδότη περιοδικού αυτοκινήτου [video]

Καθόλου τυχαία δεν είναι ο ιδρυτής του καλύτερου ίσως περιοδικού αυτοκινήτου παγκοσμίως. Ο Harry Metacalfe έχει βαθιά κουλτούρα και είναι αυθεντικός και φανατικός λάτρης του αυτοκινήτου.

Ο Harry Metcalfe είναι ο ιδρυτής του αγγλικού EVO, του καλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο, για τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων και αυτούς που εστιάζουν στην απόλαυση της οδήγησης.

Ο Metcalfe είναι ένας πραγματικός λάτρης της αυτοκίνητης με βαθιά κουλτούρα και ανάλογη τσέπη, πράγμα που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί και το EVO έγινε αυτό που έγινε. Εδώ και χρόνια έχει παραιτηθεί από την θέση του στο περιοδικό και εργάζεται για την αυτοκινητοβιομηχανία, έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμο πόστο στην Jaguar Land Rover.

Διατηρεί ωστόσο ένα κανάλι στο Youtube, το οποίο είχε από την εποχή που ακόμη διηύθυνε το EVO. Είχε μια ιδιαίτερη τεχνική, να γυρίζει video αρκετών λεπτών μόνο με μία GoPro και παραδόξως να κρατά το ενδιαφέρον του θεατή. Παρότι πλέον η δουλειά του δεν είναι να δοκιμάζει αυτοκίνητα, το κανάλι του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην τελευταία ανάρτηση βλέπουμε τον Harry Metcalfe να μας ξεναγεί στο γκαράζ και στην υπέροχή συλλογή του από υπεραυτοκίνητα κλασικά και σύγχρονα, όλα τους σπάνια και πανάκριβα. Αλλά και ταπεινά hatchback, όπως ένα Peugeot 205 GTI ή ένα Renault Clio Cup. Η κάμερα περνά επίσης από μια Jaguar F-Type Project 7 και στέκεται σε ένα custom made Land Rover Defender.

Ο Metcalfe φαίνεται να αγαπά πολύ τις Lamborghini, βλέπουμε κάνα δύο Countach (η μία είναι φίλου) παρκαρισμένες δίπλα σε μία Ferrari Testarossa και μία Espada. Επίσης μία Maserati Shamal και μία Pagani Zonda. Είναι γνωστή η πολύ στενή σχέση του Metcalfe με τον ίδιο τον Horacio Pagani, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους αγοραστές Zonda.

Πηγή Carbuzz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube