Πωλείται το Tesla Cybertruck του φτωχού

Πωλείται το Tesla Cybertruck του φτωχού

Ο δημιουργός του επιχείρησε να πετύχει αντίστοιχα ξεχωριστή εμφάνιση με το Tesla Cybertruck με σαφώς πιο χαμηλό κόστος και αρκετή προσωπική εργασία.

Οι παραδόσεις του Tesla Cybertruck αργούν ακόμη, ενώ ούτως ή άλλως θα είναι αρκετά ακριβό για τους περισσότερους από εμάς. Μια πιο άμεση αλλά και πιο προσιτή λύση, είναι η απόκτηση ενός Cybertruck που βασίζεται στο... Toyota Yaris.

Το περίεργο όχημα που εμφανίστηκε στη νεοζηλανδική ιστοσελίδα πώλησης μεταχειρισμένων Trade Me, έχει διανύσει κάτι παραπάνω από 160.000 km. Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης, η απόφαση για τη μετατροπή αυτού του Toyota Vitz του 2000 (όπως ονομάζεται το Yaris στις ασιατικές αγορές) σε pick-up πάρθηκε μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου πριν από μερικά χρόνια.

«Το έφτιαξα έτσι ώστε να δείχνει πιο όμορφο. Αυτό, παίζεται», αναφέρει ο ίδιος στην αγγελία. Το αμάξωμα αποτελείται από επίπεδα μεταλλικά πάνελ, πρόχειρα τοποθετημένα πάνω στο πετσοκομμένο πλαίσιο, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει μια μπάρα LED. Το όχημα πατά σε off road λάστιχα, φορά 1.300άρη κινητήρα βενζίνης και είναι τετρακίνητο (!) –ναι, στην Ασία το μοντέλο διατέθηκε και ως AWD.

Το ιδιαίτερο αυτό Toyota Vitz συνοδεύεται από χαρτί νεοζηλανδικού «ΚΤΕΟ» ως τον Οκτώβριο του 2021, ωστόσο αυτό είχε εκδοθεί όσο ήταν ακόμη σε εργοστασιακή μορφή. Σήμερα, με το αυτοκίνητο να μη διαθέτει υαλοκαθαριστήρες, φώτα, πίσω παρμπρίζ και πολλά άλλα, μάλλον δύσκολα θα ξαναέπαιρνε το «ΟΚ» για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο.

ΔEITE AKOMH Η BMW τρολάρει το Tesla Cybertruck

Ωστόσο, η τιμή του είναι μόλις 500 NZD, δηλαδή κάτι λιγότερο από €300. Αν αντέχεις να το βλέπεις, ίσως δεν αποτελεί κακή λύση για τις μετακινήσεις μέσα σε κάποιο αγρόκτημα της Ν. Ζηλανδίας.

[Πηγή: Newshub]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube