Πωλείται η καλύτερα συντηρημένη BMW 7 Series E38

Πωλείται η καλύτερα συντηρημένη BMW 7 Series E38

Ήταν φυλαγμένη σε ειδική φούσκα για 2 δεκαετίες και έχει μόλις 255 km στο οδόμετρο.

Η BMW 7 Series E38 (1994-2001) είναι για πολλούς η κορυφαία γενιά της ναυαρχίδας της βαυαρικής φίρμας, από πλευράς ποιότητας κατασκευής, σχεδιασμού και οδικής συμπεριφοράς. Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 2 δεκαετίες από το τέλος της παραγωγής της, όμως υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αγοράς μιας "καινούριας" 7άρας χάρη στη εξαιρετική φροντίδα ενός ιδιοκτήτη. Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες και διατίθεται προς πώληση μέσω αγγελίας στο γερμανικό ebay, είναι μια 740i του 1997 η οποία παρά την ηλικία της έχει διατηρηθεί σε κατάσταση βιτρίνας.

Η συγκεκριμένη BMW 740i αγοράστηκε καινούρια από μια γυναίκα με έτος γέννησης το 1927. Η ηλικιωμένη κυρία πούλησε το αυτοκίνητο στο σημερινό του ιδιοκτήτη ο οποίος βρίσκεται στο Gogolin Slaski της Πολωνίας.

BMW 740i

Από το 1997 μέχρι σήμερα, το οδόμετρο έχει γράψει μόλις 255 km! Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που βρισκόταν σε ακινησία, το αυτοκίνητο φυλασσόταν μέσα σε ειδική φούσκα αέρα που το προστάτεψε από σκόνη και υγρασία. Όντως, η βαφή και οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό είναι αψεγάδιαστες, όπως και ο κινητήρας. Ο V8 4,4 λίτρων (M62B44) της 740i απέδιδε 286 PS, και συνεργαζόταν με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων της ZF που μετέφερε τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Αυτή λοιπόν θα είναι η μοναδική ίσως ευκαιρία να στρώσετε ένα μοτέρ που κατασκευάστηκε πριν από 23 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η BMW 750iL στην οποία δολοφονήθηκε ο Tupac πωλείται έναντι $1,75 εκατ.

Μέχρι στιγμής, η καλύτερη προσφορά για αγορά του γερμανικού μοντέλου είναι €48.350, με τον πωλητή να δηλώνει διαθέσιμος να το στείλει σε οποιαδήποτε χώρα εντός Ευρώπης.

[Πηγή: The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube