Πινακίδα κάρφωσε μια Corvette σε αυτοκινητόδρομο [video]

Πινακίδα κάρφωσε μια Corvette σε αυτοκινητόδρομο [video]

Ο οδηγός δεν πίστευε στα μάτια του όταν βγήκε για να ελέγξει τη ζημιά.

Ένα περίεργο ατύχημα έλαβε χώρα την παραμονή πρωτοχρονιάς στις ΗΠΑ όταν σήμα οδικής κυκλοφορίας καρφώθηκε σε μια Chevrolet Corvette C7 που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο!

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Interstate 95 στην Hallandale Beach της Florida. Όπως όλα δείχνουν ένα όχημα τράκαρε πάνω στην πινακίδα, εκτοξεύοντας την στον αέρα. Στη συνέχεια, το βαρύ μεταλικό αντικείμενο προσγειώθηκε στο πίσω τζάμι της Corvette η οποία ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση.

Ο οδηγός της Corvette, Malcom, ο οποίος πήγαινε αμέριμνος στο γυμναστήριο, δήλωσε πως δεν είδε την πινακίδα ούτε το όχημα που την χτύπησε. Ακούγωντας τον κρότο θεώρησε πως κάποιο άλλο αυτοκίνητο τον είχε τρακάρει, όμως όταν βγήκε για να ελέγξει τη ζημιά διαπίσωσε έκπληκτος πως το αυτοκίνητο του είχε γίνει «σουβλάκι».

Ευτυχώς από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Εκτός από την Corvette, δύο ακόμη αυτοκίνητα υπέστησαν  υλικές ζημιές, μια Mercedes E-Class και ένα Honda Pilot, η οδηγός του οποίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κρίση πανικού.

Πηγή: WSVNCarscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube