Πίνακας ζωγραφικής στο καπό μιας Lamborghini Gallardo

Πίνακας ζωγραφικής στο καπό μιας Lamborghini Gallardo

Μια λευκή Lamborghini Gallardo Spyder ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο όταν βάλεις κάποιον να της ζωγραφίσει το εμπρός καπό.

Η εταιρία ενοικίασης supercars MPH Club έκρινε πως η λευκή Lamborghini Gallardo Spyder που έχει στον στόλο της χρειαζόταν λίγο παραπάνω χρώμα, οπότε την παραχώρησε σε έναν καλλιτέχνη για να τη χρησιμοποιήσει ως καμβά.

Στην Ελλάδα μια λευκή Lamborghini Gallardo σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Στο Miami όμως ίσως είναι αρκετά συνηθισμένο θέαμα. Οπότε τι κάνεις όταν θέλεις η δική σου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες; Την παραχωρείς σε έναν ντόπιο καλλιτέχνη και τον αφήνεις να εκφραστεί στο καπό της. Το αποτέλεσμα απεικονίζει χαρακτηριστικά σημεία του Miami όπως τη λεωφόρο Ocean Drive και το ξενοδοχείο Colony Hotel.



Η συγκεκριμένη Lamborghini Gallardo Spyder δεν ανήκει σε κάποιον ιδιώτη αλλά στην εταιρία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων MPH Club που δραστηριοποιείται στην περιοχή. Η εταιρία μπορεί να καλύψει και όποιον θα ήθελε να νοικιάσει κάτι πιο διακριτικό για τις μετακινήσεις του, που τουλάχιστον δεν θα έχει ένα έργο τέχνης στο εμπρός καπό. Η συλλογή της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Ferrari 458 Spider και Audi R8 Spyder, ενώ σύντομα θα αποκτήσει μια Lamborghini Aventador και μια Huracán.



[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube