Φορτηγατζής «Τζάκι Τσαν» σταματά εντυπωσιακά κλέφτη με σκούτερ [video]

Φορτηγατζής «Τζάκι Τσαν» σταματά εντυπωσιακά κλέφτη με σκούτερ [video]

Του έκλεψε το κινητό και το έσκασε με το σκούτερ, αλλά δεν ήξερε με ποιον είχε να κάνει…

Το σχόλιο στο YouTube λέει ότι ο φορτηγατζής τηλεφωνούσε και ο κλέφτης του πήρε το κινητό απ’ τα χέρια, μέσα από το παράθυρο του φορτηγού.

Όμως, κρίνοντας από το ότι έφυγε με την ησυχία του, δεν θα πρέπει να έγινε έτσι. Απλά ο κλέφτης ανέβηκε στην καμπίνα του φορτηγού, είδε το κινητό παρατημένο στο ταμπλό και το πήρε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο.

Έφυγε σαν κύριος, καβάλησε το σκούτερ του και φανταζόμαστε ότι θα γελούσε με το πόσο εύκολα έγινε το πράγμα. Όμως έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ξαναπέρασε από το ίδιο σημείο, αλλά από την απέναντι λωρίδα, μισό λεπτό αργότερα. Και ο φορτηγατζής, που τον είχε δει να κλέβει, τον αναγνώρισε κι έτρεξε να του κόψει το δρόμο.

Μπήκε μπροστά στο σκούτερ που έτρεχε, κι εκεί που περίμενες να τον χτυπήσει, έκανε ένα αεροπλανικό, πήδηξε στον αέρα και χτύπησε τον κλέφτη ρίχνοντάς τον κάτω.

Όπως ο κλέφτης ήταν πεσμένος, ο φορτηγατζής κουνγκ-φου του έριξε και μία στα νεφρά, αλλά ο κλέφτης φέρθηκε έξυπνα και δεν προσπάθησε να αντισταθεί. Απλά σκεπάστηκε με το πεσμένο σκούτερ για να μη φάει κι άλλες.

Το μάθημά του πάντως το πήρε και μάλλον δεν θα ξανακλέψει τόσο προκλητικά…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube