Πεζός με φύλακα άγγελο… [video]

Πεζός με φύλακα άγγελο… [video]

Στεκόταν ανέμελη στο πεζοδρόμιο όταν την πέρασαν «φίλερ» μια ιπτάμενη μοτοσικλέτα κι ο –επίσης τυχερός– αναβάτης της.

Ο φταίχτης ήταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου, που έστριψε αριστερά χωρίς να προσέξει τον μοτοσικλετιστή που τον προσπερνούσε, στέλνοντάς τον πάνω στην κοπέλα.

Εκεί ακριβώς επενέβη ο φύλακας άγγελος. Έκανε τα μαγικά του ώστε η μοτοσικλέτα να περάσει ξύνοντας την κοπέλα από αριστερά, ενώ ο αναβάτης πέρασε ξυστά της από δεξιά!

Αν πιστέψουμε το σχόλιο του video, δεν γλίτωσε μόνο η κοπέλα με γρατζουνιές, αλλά και ο μοτοσικλετιστής την έβγαλε σχεδόν καθαρή, αφού μεταφέρθηκε μεν στο νοσοκομείο αλλά πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα.
 
Το περιστατικό συνέβη στο Sao Paulo της Βραζιλίας και απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας, από δύο μάλιστα κατευθύνσεις ώστε να φαίνεται καθαρά και το πώς ξεκίνησε το ατύχημα.

Η κοπέλα, που είχε βγει από το μαγαζί για να καπνίσει, ήταν απίστευτα τυχερή. Αν η τροχιά της ιπτάμενης μοτοσικλέτας ήταν λίγα εκατοστά πιο δεξιά, μπορεί να είχε σκοτωθεί. Αλλά κι αν την πετύχαινε ο επίσης ιπτάμενος αναβάτης, δεν θα έβγαινε αλώβητη… Σκεφτείτε ότι δεν την πέτυχε καν η πινακίδα-κατάλογος του μπαρ!

Όλα αυτά πάντως θα είχαν αποφευχθεί αν ο οδηγός κοιτούσε τον καθρέφτη του πριν στρίψει. Αλλά, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, έφταιγε και το μηχανάκι που χώθηκε ανάμεσα στο πεζοδρόμιο και το αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη διαφορά ταχύτητας.
 
Η πολυσυζητημένη «διήθηση» και πάλι…

[Πηγή: ViralHog / YouTube]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube