Πάτησε φρένο στον «κολλιτσίδα» και τον έστειλε αδιάβαστο [video]

Πάτησε φρένο στον «κολλιτσίδα» και τον έστειλε αδιάβαστο [video]

Το να φρενάρεις για να τρομάξεις κάποιον που σου γίνεται στενός κορσές στον προφυλακτήρα, μπορεί να έχει και αποτελέσματα, όπως αυτό του video.

Το σκηνικό που θα δείτε στο video καταγράφηκε από κάμερα ταμπλό σε ένα στέισον Subaru Legacy GT, του οποίου ο οδηγός είχε τη «φαεινή» ιδέα να πιέζει ένα Honda Pilot εμπρός του, κολλώντας στον προφυλακτήρα του.

Και ενώ από μόνο του, το να κολλάς στον εμπρός σου δεν είναι και πολύ καλή ιδέα, το να φρενάρει ο άλλος εκφοβιστικά την αναγάγει σε τρομακτικό συνδυασμό.

Αντί λοιπόν να δώσει τόπο στην οργή, αλλάζοντας λωρίδα, ο οδηγός του Honda είχε την επίσης «φαεινή» ιδέα να κάνει μια «δοκιμή φρένων», όπως μπορείτε να δείτε στο 0:45. Το Subaru σε αυτή τη φάση βρισκόταν σε επαρκή απόσταση, έτσι ώστε να αποφύγει τη σύγκρουση φρενάροντας. Όπως και έκανε. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διπλή προσπέραση σε νταλίκες με τα… αναμενόμενα αποτελέσματα [video]

Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια και οι δύο οδηγοί ήταν ιδιαίτερα πείσμονες. Ο οδηγός του Subaru ξαναπλησίασε απειλητικά, προσπαθώντας να εκβιάσει τον οδηγό του Honda να απελευθερώσει τη λωρίδα. Τότε αυτός πάτησε ακόμα πιο αποφασιστικά το φρένο, στο 0:55, και από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχτηκαν καταστροφικά για τον οδηγό του Subaru. Η μείωση της μεταξύ τους απόστασης ήταν ακαριαία, οπότε για να αποφύγει τη σύγκρουση ο οδηγός του Subaru έκοψε απότομα το τιμόνι δεξιά, με το αυτοκίνητο να αλλάζει τη δυναμική ισορροπία του, να χάνει την πρόσφυσή του και ελλείψει ESP η επαναφορά στη τροχιά του να μην έχει καμία επιτυχία. Το αποτέλεσμα ήταν η ανατροπή του Subaru, με άγνωστα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τον οδηγό του, καθώς δεν αναφέρει αν υπήρξε τραυματισμός στο ποστ που έκανε ο ίδιος στο youtube.

Ποιος έφταιγε; Προφανώς και οι δύο! Η θωράκιση από τέτοιου είδους καταστάσεις είναι απλούστατη. Κράτα απόσταση ασφαλείας από τον εμπρός σου και, κυρίως μην τον πιέζεις. Σαφώς θα έχετε γίνει μάρτυρες, αποδέκτες ή και ενεργητικοί παίκτες τέτοιας πίεσης. Ε, λοιπόν, η κατάληξη θα μπορούσε να είναι και αυτή!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube