Διπλή προσπέραση σε νταλίκες με τα… αναμενόμενα αποτελέσματα [video]

Διπλή προσπέραση σε νταλίκες με τα… αναμενόμενα αποτελέσματα [video]

Ο εκνευρισμός είναι πάντα κακός σύμβουλος στη λήψη αποφάσεων. Ειδικά όταν αυτές υπό προϋποθέσεις αφορούν τη ζωή σου.

Οι μεγάλες αποστάσεις που χωρίζουν τις πόλεις στην Αυστραλία έχουν κάνει τους δρόμους της μοναδικούς στον πλανήτη.

Πείτε μου, πού αλλού θα δείτε μια νταλίκα να προσπερνά μια άλλη με παραπάνω ταχύτητα ναι και όχι 1 km/h, σε δρόμο με δύο λωρίδες. Διότι το βλέπουμε και στην Ευρώπη αυτό, αλλά σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Θα μου πείτε είναι όλο ευθεία και αυτός που προσπερνά βλέπει 2-3 km μακριά. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι δυνατότητες τη όρασής μας έχουν περιορισμούς και σε τέτοιους δρόμους οδηγούν σε πλασματικό υπολογισμό της απόστασης και του ρυθμού με τον οποίο αυτή μειώνεται.

Βλέποντας λοιπόν αυτόν τον ιδιότυπο αγώνα των δύο υπερφυσικών «χελωνών», που προσπαθούν να προσπεράσει η μία την άλλη δεν ξέρουμε πόσα λεπτά, αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα μπορεί να εγκαταλείψει την προσπέραση ο δεξιός φορτηγατζής (μην ξεχνάτε ότι η είμαστε στην Κοινοπολιτεία και στην Αυστραλία οδηγούν αριστερά), για να μπει πίσω το αριστερό φορτηγό και πόσο μέτρα θα έχει διανύσει μέχρι να γίνει αυτό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο σπάει και τα νεύρα αυτών που ακολουθούν. Όπως του τύπου με το άσπρο στέισον, που με το μπλοκ που είχε φάει, η πίεσή του πρέπει να είχε χτυπήσει κόκκινο. Οπότε και βγήκε στη δεξιά κλιτή του δρόμου, επιχειρώντας προσπέραση. Το πρώτο «μπιμπ» της λογοκρισίας του φορτηγατζή, αφορά μάλλον την προηγούμενη ανολοκλήρωτη προσπάθεια του στέισον να προσπεράσει.

Τελικά, όπως υποθέτουμε, επιχείρησε την ηρωική «έξοδο», προσπερνώντας σε επίπεδο υπό κλίση και με χαλαρή έως ελάχιστη πρόσφυση στους δεξιούς τροχούς του (στα χόρτα). Οπότε για την επαναφορά στο δρόμο έβαλε «πολύ τιμόνι» προς τα αριστερά και μόλις τα λάστιχα γράπωσαν στην άσφαλτο τον έστειλαν απότομα αριστερά με αντίστοιχη αντίδρασή του «πολύ τιμόνι» προς τα δεξιά.

Έτσι, όχι μόνο δεν κατάφερε να προσπεράσει τα φορτηγά, αλλά κατέληξε στο χαντάκι, διακόπτοντας τη μάχη των φορτηγών εις όφελος του πιο αργού.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο οδηγός του στέισον και η συνεπιβάτης βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια οδηγός είχε το θράσος να κατηγορήσει για το συμβάν το φορτηγατζή. Ο άνθρωπος που ποστάρισε το video είπε πως το συμβάν δεν αναφέρθηκε στην Αστυνομία.

[Πηγή LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube