Παρέλαβε τη νέα του Ferrari 488 GTB και την τράκαρε μέσα σε 3 km!

Παρέλαβε τη νέα του Ferrari 488 GTB και την τράκαρε μέσα σε 3 km!

Ένας νέος ιδιοκτήτης μιας κατακόκκινης Ferrari 488 GTB, παρέλαβε το νέο του απόκτημα από την αντιπροσωπεία, αλλά η βόλτα του είχε διάρκεια μόλις 3 km.

Ferrari 488 GTB

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες Ferrari δείχνουν να πέφτουν σε λάθος χέρια και να καταλήγουν είτε για σκραπ είτε στον φαναρτζή.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα -ευτυχώς δίχως κάποια μοιραία κατάληξη- είναι σύμφωνα με δημοσίευση του αστυνομικού τμήματος του Derbyshire της Βρετανίας στο Twitter, η εικονιζόμενη Ferrari 488 GTB, που τράκαρε μόλις 3 km αφού ο νέος ιδιοκτήτητς της την παρέλαβε από τοπική αντιπροσωπεία.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η ζημιά στο ιταλικό σούπερκαρ περιορίζεται στο εμπρός μέρος και το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Λεπτομέρειες για το συμβάν δεν υπάρχουν, αλλά οι ζημιές δείχνουν ότι προφανώς ο οδηγός δεν σεβάστηκε αρκετά το γκάζι της 488 και κατέληξε πίσω από κάποιο άλλο όχημα.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σούπερκαρ τρακάρει στην πρώτη του βόλτα μετά την απόκτηση του. Γεγονός που μας υπενθυμίζει ότι αυτοκίνητα όπως η 488 GTB δεν κουβαλάνε τυχαία τον τίτλο του σούπερκαρ και απαιτούν τον πλήρη σεβασμό του οδηγού.

Θυμίζουμε ότι στην καρδιά του κεντρομήχανου από το Maranello βρίσκεται ένας twin-turbo 3,9 lt V8 απόδοσης 670 PS και 775 Nm. H ισχύς περνάει στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Το σπριντ για τα 100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 3", ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 330 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube