Παλιά Mercedes-Benz Ε-Class έγινε pick-up!

Παλιά Mercedes-Benz Ε-Class έγινε pick-up!

Τα pick-up κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των Αμερικανών. Και για του λόγου το ασφαλές δείτε πώς έφτιαξαν αυτήν την Ε-Class που μάλιστα βγαίνει στο σφυρί από τον οίκο Barret-Jackson!

Από περίεργο έως αστείο μέλλον επεφύλασσε η τύχη σε αυτήν τη Mercedes-Benz Ε 320 W210. Στην Ελλάδα την έχουμε δει σε παραλλαγή ταξί και… νεκροφόρας, αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη την έχουμε δει ακόμα σε περιπολικό και σε ασθενοφόρο.

Το δείγμα που βλέπετε, ο ιδιοκτήτης του το εμπιστεύτηκε στα χέρια ενός αντιπροσώπου της Mercedes-Benz το 2000 που ήταν εξειδικευμένος στην μετασκευή σε pick-up.

Mercedes-Benz E-Class 320 pick-up

Η εργασία περιέλαβε την αφαίρεση του πορτμπαγκάζ, τη μετατόπιση του πίσω παραθύρου, την επιμήκυνση του μεταξονίου κατά περίπου 75 εκατοστά για την αύξηση του μεγέθους της «καρότσας» και την εγκατάσταση ενός μπουλμέ στο πίσω μέρος που παίζει και το ρόλο πλαισίου για το πίσω κρύσταλλο.

Το εσωτερικό του παραμένει όσο φιλόξενο ήταν και με την εργοστασιακή μορφή του. Τέλος, κάτω από το καπό στεγάζεται το αρχικό μοτέρ της E 320 ΜΥ1998, δηλαδή ένας κινητήρας 3,2 λίτρων V6 με 223 ίππους και 315 Nm. Να θυμίσουμε ότι εκείνη τη χρονιά ο Ι6 αντικαταστάθηκε από τον V6 στις Ε.

Mercedes-Benz E-Class 320 pick-up

Αυτή τη Mercedes-Benz E-Class 320 pick-up μπορείτε να τη δείτε στο website του οίκου Barret-Jackson με αριθμό λοτ 650. Η δημοπράτησή της θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου στο κλασικό πια event του είδους στο Scottsdale στην Arizona χωρίς τιμή εκκίνησης.

Mercedes-Benz E-Class 320 pick-up

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube