Παγιδεύτηκε στη γέφυρα αλλά... είχε άγιο! [video]

Παγιδεύτηκε στη γέφυρα αλλά... είχε άγιο! [video]

Τελικά αποδείχθηκε πως το λάθος δεν ήταν του οδηγού, αλλά του χειριστή της γέφυρας. 

O οδηγός ενός Honda Accord μάλλον πρέπει να ανάψει ένα κερί στον τοπικό άγιο, καθώς γλύτωσε τόσο αυτός όσο και το αυτοκίνητό του από τα χειρότερα. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός περνά κανονικά τη γέφυρα πριν κλείσει η μπάρα πίσω του. Μαζί του έχει περάσει και ένα ποδήλατο. Στη συνέχεια ο οδηγός σταματά λίγο πριν την άρθρωση της γέφυρας καθώς όπως φαίνεται η μπάρα μπροστά του έχει κλείσει. Κοινώς έχει παγιδευτεί πάνω στη γέφυρα η οποία αρχίζει να ανεβαίνει!

Ο ίδιος ανοίγει την πόρτα για να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ο χειριστής της γέφυρας κάτι αντελήφθη και αρχίζει να την κατεβάζει. 

Σαν από θαύμα ούτε το αυτοκίνητο ούτε ο οδηγός φαίνεται να έπαθαν κάτι με τον τελευταίο να μπαίνει στο Honda και να φεύγει. Ο χειριστής της γέφυρας ισχυρίστηκε πως το αυτοκίνητο είχε σταματήσει σε ένα τυφλό σημείο και δεν φαινόταν από το σημείο που αυτός ήταν, αλλά δεν έγινε πιστευτός και απολύθηκε.

Το περιστατικό έγινε στη γέφυρα Ocean Avenue, στη Λαντάνα της Φλόριντα τον Οκτώβριο του 2021, αλλά μόλις τώρα δημοσιοποιήθηκε το βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube