Όταν ο Kalle Rovanperä υποδέχτηκε τον θρύλο του snowboard Eero Ettala [video]

Όταν ο Kalle Rovanperä υποδέχτηκε τον θρύλο του snowboard Eero Ettala [video]

Οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα πρωτότυπο ακροβατικό σόου στον πάγο.

Ο πρωτοπόρος WRC 2 Pro Kalle Rovanperä δεν δυσκολεύεται να οδηγήσει στο χιόνι ή στον πάγο. Το αντίθετο μάλιστα.
Ωστόσο υπάρχει κάποιος άλλος που τα καταφέρνει ακόμη καλύτερα σε αυτές τις συνθήκες και αυτός είναι ο θρύλος του snowboard, ο Φιλανδός Eero Ettala.
Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα πρωτότυπο ακροβατικό με τον snowboarder να ξεκινά από την οροφή του κινούμενου με 80 km/h Skoda Fabia τα ακροβατικά του και στη συνέχεια να κρέμεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

kalle

Φοβήθηκα ότι ο Kalle θα επιταχύνει ξαφνικά στα 200 km/h και θα χάσω την ισορροπία μου είπε ο Eero Ettala, αλλά δεν το έκανε. Το πιο δύσκολο ήταν να κρατιέμαι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και ταυτόχρονα να έχω το πέδιλο μακριά από τους τροχούς του Fabia. Αλλά τα καταφέραμε.
Από την πλευρά του ο Kalle που είχε φορέσει στο Fabia λάστιχα με καρφιά για να έχει τον απόλυτο έλεγχο, είπε πως η πρόκληση ήταν να οδηγεί με απόλυτα σταθερή ταχύτητα για να μπορεί ο Eero να «συντονιστεί».

Στο τέλος και αφού ολοκληρώθηκε η επίδειξη, ο θρύλος του snowboard κάθισε στο δεξί μπάκετ του Fabia και πήγε μια γρήγορη βόλτα με τον Kalle στο πηδάλιο. «Είναι απίστευτο πόσο καλά μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο στον πάγο. Εντυπωσιάστηκα. Κάναμε απίθανα πράγματα», είπε ο Eero Ettala.

Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα των Rovanperä και Ettala.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube