Όταν η Kristel από την Ολλανδία ζήλεψε τη δόξα της Sabine Schmitz [video]

Όταν η Kristel από την Ολλανδία ζήλεψε τη δόξα της Sabine Schmitz [video]

Με ένα VW Golf 2 με κινητήρα από VR6 γράφει χρόνους στην «πράσινη κόλαση».

H Sabine Schmitz ήταν αναμφισβήτητα η βασίλισσα του Nurburgring αλλά υπάρχουν και άλλες γυναίκες οδηγοί που με τις επιδόσεις τους στην «Πράσινη κόλαση» βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς άνδρες. 

Μια από αυτές είναι η Kristel van Holten από την Ολλανδία που μαζί με τους φίλους της πήρε ένα VW Golf 2, του φόρεσε κινητήρα από ένα VR6 και πετυχαίνει πολύ καλές επιδόσεις στο Nurburgring Nordschleife. 

Εκτός από τον κινητήρα η Kristel έχει κάνει και κάποιες άλλες αλλαγές στο «ταπεινό» Golf 2, έχοντας πετάξει ό,τι προσέθετε βάρος στο αυτοκίνητο από το εσωτερικό που πλέον έχει δύο αγωνιστικά μπάκετ και τον απαραίτητο κλωβό ασφαλείας. 

Η λατρεία της για το συγκεκριμένο Golf είναι τέτοια που έχει στο χέρι της τατουάζ με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.

Μια βόλτα στο Ring μας δείχνει ότι η Kristel όχι μόνο ξέρει απ' έξω την πίστα (άλλωστε πηγαίνει όπως λέει κάθε Σαββατοκύριακο), αλλά επιπλέον, «κουλαντρίζει» το 225 ίππων Golf με εξαιρετική μαεστρία μένοντας στο γκάζι ακόμη και στην απαιτητική Planzgarten. 

Δείτε το βίντεο και πείτε μας την άποψή σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube