Όταν έχεις αργήσει να φέρεις το δέντρο στο σπίτι [video]

Όταν έχεις αργήσει να φέρεις το δέντρο στο σπίτι [video]

Ο Oliver Amon ξαναχτυπά, με το ταλαίπωρο Suzuki Swift αυτή τη φορά να μεταφέρει… κάπως βιαστικά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για να διασκεδάσεις με ένα αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι εξωφρενικά γρήγορο, αλλά και ο δρόμος δεν χρειάζεται να είναι η τέλεια διαδρομή ή μια απαιτητική πίστα.

Αν είχατε κάποια αμφιβολία επ’ αυτού, πολλά «επιχειρήματα» για το ότι πράγματι ισχύει μας προσφέρει ο Oliver Amon. Ο Ούγγρος οδηγός που μας έχει χαρίσει απολαυστικές στιγμές γυρίζοντας video όπως το Gymkhana του φτωχού, με το κυνηγητό ενός FIAT Uno με ένα Suzuki Swift σε κάποιες έρημες εγκαταστάσεις, αλλά και τις γρήγορες βόλτες σε χωματόδρομους με ένα μεταγενέστερο Suzuki Swift το οποίο επιδεικνύει εντυπωσιακή αντοχή στις κακουχίες στις οποίες το υποβάλλει.

Πριν από λίγες ώρες, ο Oliver κοινοποίησε το νέο του video, το οποίο δεν θα μπορούσε παρά να έχει θέμα σχετικό με τα Χριστούγεννα. Σε αυτό λοιπόν εμφανίζεται το γνωστό, κόκκινο Suzuki Swift, πιο ταλαιπωρημένο από την περασμένη φορά αφού λείπει και ένα κομμάτι από τον εμπρός προφυλακτήρα, να κινείται σαν τον άνεμο σε χιονισμένους, δασικούς δρόμους. Η πικάντικη λεπτομέρεια είναι ότι στην οροφή του κουβαλάει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ κάποια στολίδια έχουν τοποθετηθεί στους καθρέφτες αλλά και στο ταμπλό του.

Θα καταφέρει άραγε ο Amon να φτάσει στο σπίτι με το δέντρο σε ένα κομμάτι; Θα αντέξει και αυτή την κακουχία το Swift; Η απάντηση δίνεται στο παρακάτω, αρκετά ευχάριστο video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube