Οι Carabinieri λιώνουν για... Suzuki Jimny

Οι Carabinieri λιώνουν για... Suzuki Jimny

Νέο παιχνιδάκι για την ιταλική χωροφυλακή: Οι δυνάμεις του νόμου θα παραλάβουν σταδιακά δέκα Suzuki Jimny με τα χρώματα των Carabinieri. Περιπολία σε δύσκολα τερέν, με μικρό προϋπολογισμό.

Οι Carabinieri, η εθνική ιταλική χωροφυλακή, δεν έμειναν αδιάφοροι εμπρός στη γοητεία του μικρού, παντός εδάφους και σκληροτράχηλου Suzuki Jimny. Δέκα μονάδες του ιαπωνικού 4x4 σύντομα θα πλαισιώσουν τον στόλο του Arma dei Carabinieri. Το πρώτο κομμάτι μάλιστα παραδόθηκε ήδη σε επίσημη τελετή με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. 

Φυσικά τα Jimny των Carabinieri επωφελούνται από όλο εκείνον τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση των αποστολών του Όπλου. Το Suzuki Jimny λοιπόν ντύθηκε, σύννομο ον με την αποστολή του ως οχήματος επέμβασης, με σκούρα μπλε περιβολή, με αναγραφές «Carabinieri» περιμετρικά στο αυτοκίνητο, με λευκή οροφή, ενώ φόρεσε και τους απαραίτητους φάρους. Και δεν είναι μόνο τα Jimny… Άλλα συμβατικά Suzuki θα υποστηρίξουν τις αποστολές του ιαπωνικού 4x4. Συνολικά 55 Ignis αποτελούν και αυτά μέρος της σύμβασης της ιαπωνικής αντιπροσωπείας και των Carabinieri.

Jimny

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι το Suzuki Jimny φοράει βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων VVT, αποδίδοντας 102 ίππους που περνούν στο δρόμο με τους πίσω ή κατ’ επιιλογήν με τους τέσσερις τροχούς. Η τιμή του ξεκινά στην Ελλάδα από 18.470 ευρώ για το μοντέλο με το 5άρι χειροκίνητο σασμάν και από 20.170 ευρώ γι’ αυτό με το αυτόματο 4άρι.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Test drive: Suzuki Jimny

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube