Οδηγός περιπολικού στέλνει SMS και τρακάρει! [video]

Οδηγός περιπολικού στέλνει SMS και τρακάρει! [video]

Ενώ επί της ουσίας δεν ευθύνεται για τη σύγκρουση, θα μπορούσε ίσως να την είχε αποφύγει αν είχε 100% την προσοχή του στο δρόμο.

To ατύχημα συνέβη τον περασμένο Αύγουστο αλλά μόλις τώρα κυκλοφόρησε το βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ένας οδηγός περιπολικού στην Tulsa της Οκλαχόμα να στέλνει μηνύματα την ώρα που οδηγεί.

Το περιπολικό κινείται στην αριστερή λωρίδα όταν ξαφνικά από το αντίθετο ρεύμα έρχεται ένα Jeep Grand Cherokee ο οδηγός του οποίου έχει χάσει τον έλεγχο και πέφτει με δύναμη πάνω στο περιπολικό. Από τη σύγκρουση ουδείς εκ των δύο οδηγών τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παραπονούμενος για πόνους στη γνάθο και τον αγκώνα, τραυματισμός που πιθανώς προκλήθηκε από τον αερόσακο.

Ενώ είναι σαφές ότι για το ατύχημα ευθύνεται ο οδηγός του Cherokee, οι έρευνες κατέληξαν πως ο αστυνομικός θα μπορούσε ίσως να είχε αποφύγει τη σύγκρουση αν δεν ήταν απορροφημένος στο να στέλνει SMS από το κινητό του. Άλλωστε φαίνεται καθαρά από το βίντεο ότι οδηγεί τελείως χαλαρά.

Λεπτομέρεια: Το περιπολικό φαίνεται να είναι δεξιοτίμονο καθώς η κάμερα είναι τοποθετημένη στον εσωτερικό καθρέφτη. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube