Ο Will Smith σε ρόλο ταξιτζή με Porsche Taycan Turbo S [video]

Ο Will Smith σε ρόλο ταξιτζή με Porsche Taycan Turbo S [video]

Ανυποψίαστοι χρήστες της εφαρμογής Lyft έκαναν μια βόλτα που θα τους μείνει αξέχαστη.

Ο ηθοποιός Will Smith έκανε έκπληξη σε ανυποψίαστους πολίτες του Miami που κάλεσαν ταξί μέσω της εφαρμογής Lyft, καθώς εμφανίστηκε μπροστά τους με μια Porsche Taycan Turbo S.

Οι τυχεροί πελάτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, καθώς όχι μόνο γνώρισαν από κοντά τον διάσημο ηθοποιό, αλλά πήγαν και μια βόλτα με την ταχύτερη ηλεκτρική Porsche παραγωγής. Ένας από αυτούς μάλιστα έκανε βιντεοκλήση στην κοπέλα του για να μοιραστεί μαζί της αυτή την όμορφη στιγμή.

Η Taycan Turbo S έχει απόδοση 761 PS (560 kW) και 1050 Nm ροπής από δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα σε κάθε άξονα). Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,8", με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 260 km/h. Σύμφωνα με την Porsche, η μπαταρία χωρητικότητας 93,4 kWh χαρίζει αυτονομία έως 412 km.

Will Smith

Ο αστέρας του Hollywood πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία "Bad Boys For Life" που βγήκε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες ως η τρίτη συνέχεια της σειράς. Στη νέα ταινία, οι χαρακτήρες των Will Smith και Martin Lawrence μένουν πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να οδηγούν μια μαύρη Porsche 911.

Δείτε τις αντιδράσεις των ανθρώπων στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube