O Φέτελ υπεύθυνος για την απόδοση των Infiniti

O Φέτελ υπεύθυνος για την απόδοση των Infiniti

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, οδηγός της Infiniti Red Bull Racing και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος για τις δυναμικές επιδόσεις των ιαπωνικών αυτοκινήτων.

Στην πρεμιέρα της Έκθεσης της Νέας Υόρκης, στις 27/3, η Infiniti ανακοίνωσε ότι διευρύνει και δυναμώνει τη σχέση συνεργασίας της με τον Φέτελ, συνεργασία που επισήμως ξεκίνησε το 2011. Με τη νέα ιδιότητά του, ο Φέτελ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της γκάμας της Infiniti, αρχής γενομένης από ένα μοναδικό μοντέλο, το Infiniti FX Vettel Edition, αλλά και το ολοκαίνουργιο Infiniti Q50.

Με την ευκαιρία αυτής της ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της Infiniti Γιόχαν ντε Νίσεν είπε: «Το ταλέντο και η ικανότητα του Σεμπάστιαν πίσω από το τιμόνι είναι αδιαμφισβήτητη και ο ρόλος του στην εξέλιξη των μοντέλων της Infiniti έχει ήδη αποδειχτεί ανεκτίμητος. Πόσες premium μάρκες αυτοκινήτου μπορούν ειλικρινά να περηφανευτούν ότι τα αυτοκίνητά τους εξελίχτηκαν από ένα τρεις φορές πρωταθλητή της F1; Όσο η τεχνική συνεργασία με την Infiniti Red Bull Racing διευρύνεται τόσο η σχέση μας με τον Σεμπάστιαν θα γίνεται σημαντικότερη στην εξέλιξη της μελλοντικής γκάμας των αυτοκινήτων μας, διασφαλίζοντας τις βάσεις στην Infiniti για πάθος και απόδοση, σε μια μάρκα που αμφισβητεί το στάτους κβο».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube