Ο νέος λογότυπος της Dacia

Ο νέος λογότυπος της Dacia

H Dacia παρουσίασε το νέο της λογότυπο που θα κάνει την εμφάνιση του στα ελαφρώς ανανεωμένα Duster, Jogger και Sandero, με τις παραγγελίες τους να ξεκινούν από τις 16 Ιουνίου.

Πήραμε την πρώτη γεύση από το νέο έμβλημα του Ρουμάνου κατασκευαστή το 2021 και πλέον πλησιάζει η ώρα να το δούμε να δεσπόζει σε όλα τα μοντέλα της γκάμας του. Σύμφωνα με τη Dacia τα αντικριστά «D» και «C» του νέου σήματος, παραπέμπουν στους κρίκους μίας αλυσίδας που τους ενώνει ένας πανίσχυρος δεσμός. 

Το νέο σήμα της Dacia θα κάνει ντεμπούτο στα Duster, Jogger και Sandero με το βιβλίο παραγγελιών των μοντέλων με το νέο λογότυπο να ανοίγει στις 16 Ιουνίου. Το νέο σήμα θα συνοδευτεί και με μια μικρή ανασχεδίαση της εμπρός μάσκας, ενώ στο πίσω μέρος και στο τιμόνι το όνομα της Dacia θα αναγράφεται ολογράφως.

Dacia

Με την ευκαιρία, η Dacia πρόσθεσε στη παλέτα χρωμάτων της και το νέο χρώμα Lichen Khaki. Παράλληλα, οι αγοραστές μπορούν πλέον να διακοσμήσουν τις μπάρες οροφής, τον διαχύτη και την ποδιά σε χρώμα ματ μαύρο. Όπως είναι φυσικό, ο νέος λογότυπος βρίσκεται και στους τροχούς.

Οι παραδόσεις των μοντέλων της Dacia με το νέο έμβλημα θα ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2022.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ακολουθώντας της τακτική της Volvo, όλα τα μοντέλα της Dacia από το 2023 θα έχουν τελική ταχύτητα που θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube