Ο Musk δίνει άδεια στον επικεφαλής μηχανικό της Tesla

Ο Musk δίνει άδεια στον επικεφαλής μηχανικό της Tesla

Kάτι δεν πάει καλά στο εσωτερικό της Tesla και πλέον δεν μπορούν να το κρύψουν… 

Λίγες εβδομάδες αφότου ο ίδιος ο Elon Musk πήρε την ευθύνη παραγωγής του Model 3, έγινε γνωστό ότι ο επικεφαλής μηχανικός της εταιρείας πήρε άδεια για να… ξεκουραστεί. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως ο Doug Field που κατείχε και τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρεία, πήρε λίγο χρόνο για να ξαναφορτίσει τις μπαταρίες τους και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.  

Ένα χρόνο πριν ο Musk είχε ζητήσει από τον Field να αναλάβει το δύσκολο έργο να συντονίσει το μηχανολογικό τμήμα της εταιρείας με αυτό της παραγωγής με σκοπό. Ωστόσο όταν μαθεύτηκε ότι ο ίδιος ο Musk πήρε τελικά την ευθύνη της παραγωγής του Model 3 η οποία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, δήλωσε μέσω του προσφιλούς του twitter, ότι τελικά είναι καλύτερα να διαιρείς για να ελέγχεις.  

Σε ένα άλλο tweet, ο Musk έγραψε ότι θεωρεί τον Field ως "έναν από τα πιο ταλαντούχους μηχανικούς στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας“. Παρόλα αυτά ο Field πήρε μάλλον μια υποχρεωτική άδεια από το αφεντικό του. 

Ο 52χρονος Field μόλις τον περασμένο Μάρτιο είχε στείλει ένα mail στους εργαζόμενους της εταιρείας με το οποίο τους καλούσε να ενισχύσουν όσο μπορούσαν την παραγωγή του Model 3. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube