Ο Kimi Räikkönen παντρεύτηκε το μοντέλο Minttu Virtanen στην Τοσκάνη

Ο Kimi Räikkönen παντρεύτηκε το μοντέλο Minttu Virtanen στην Τοσκάνη

Ο Kimi Räikkönen αξιοποίησε την καλοκαιρινή ανάπαυλα της F1 για να παντρευτεί στην Τοσκάνη την αγαπημένη του Minttu Virtanen.

Ο οδηγός της Ferrari Kimi Räikkönen παντρεύτηκε την Κυριακή 7 Αυγούστου στην Τοσκάνη της Ιταλίας την αγαπημένη του Minttu Virtanen.

Ο Kimi, στη διάρκεια του μυστηρίου που τελέστηκε σε ένα μοναστήρι, κρατούσε στην αγκαλιά του τον 19 μηνών γιο που έχει ήδη αποκτήσει με την Minttu. Για τον 36χρονο Φιλανδό οδηγό της Ferrari, αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του. Είχε παντρευτεί το 2004 την Jenni Dahlman, μοντέλο επίσης και μάλιστα Miss Σκανδιναβία, με την οποία πήρε διαζύγιο το 2013, αν και τα προβλήματα στην σχέση τους είχαν αρχίσει νωρίτερα.

Το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο με λίγους καλεσμένους, κυρίως τα μέλη των οικογενειών. Μεταξύ αυτών πάντως ήταν ο επικεφαλής της Scuderia, Maurizio Arrivabene, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Stefania Bocchi. Τη σεμνή τελετή ακολούθησε πολυτελής δεξίωση στη Sienna.



Μιλώντας στο φιλανδικό lifestyle περιοδικό Kauneus and Terveys, η Minttu δήλωσε: «Πήρε καιρό μέχρι να με εμπιστευθεί. Ο Kimi είναι πολύ ανήσυχος, πάντα αναρωτιέται αν οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς μαζί του. Αλλά τελικά χτίσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης και πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε να σταματήσω να εργάζομαι και να μετακομίσω μαζί του στην Ελβετία για να με φροντίζει».

«Για τον Kimi η οικογένεια είναι πάνω από όλα», συμπλήρωσε η Minttu. «Στη δουλειά ίσως φαίνεται σκληρός και εγωιστής, αλλά στο σπίτι είναι πολύ διαφορετικός. Ευαίσθητος και ζεστός. Δεν θα έμενα σε μία σχέση με κάποιον που θα ήταν αδιάφορος».

«Θέλει να αποκτήσει και άλλα παιδιά», δήλωσε η Minttu για τον Raikkonen. «Αν ήταν μόνο δική του απόφαση θα ήμουν ήδη έγκυος. Κι εγώ θα ήθελα ένα παιδί ακόμη και σίγουρα δεν θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας».

Η Minttu δήλωσε επίσης ότι ύστερα απότο γάμο θα πάρει το επώνυμο του Räikkönen και επισήμως.

[Πηγή Dailymail]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube