O Ken Block στο παρά τρίχα! [videos]

O Ken Block στο παρά τρίχα! [videos]

Του το ζήτησε ο εικονολήπτης, αλλά ήταν παρακινδυνευμένο σε μια στροφή του Pikes Peak με πολύ κακό προηγούμενο…

Το νέο φιλμάκι Toyo Climbkhana με πρωταγωνιστή τον Ken Block δίνεται στη δημοσιότητα αύριο Δευτέρα 25/9, κι εδώ παίρνουμε μια μικρή γεύση του τι θα δούμε.

Ο Mr. Hoonigan έχει ήδη δείξει πόσο τρελή είναι στην οδήγηση σε κλειστή πίστα η διτούρμπινη Mustang Hoonicorn” των 1.400 ίππων. Ε, φανταστείτε πώς θα είναι στην ιστορική «ανάβαση στα σύννεφα», με τους ανατριχιαστικούς γκρεμούς χωρίς μπαριέρες…

Όπως και να ’χει, όμως, η δουλειά έπρεπε να γίνει. Και καθώς στις ταινίες του Block δεν χρησιμοποιούνται τρικ με κομπιούτερ, γίνονται πολλά γυρίσματα με διάφορες διατάξεις των καμερών – όπως αυτή εδώ, ας πούμε:

Στο τελευταίο video της Hoonigan, λοιπόν (δείτε το παρακάτω), ο δημιουργικός υπεύθυνος Brian Scotto αποκάλυψε (στο 7’) πόσο κοντά βρέθηκε ο Block στο χείλος του γκρεμού – και μάλιστα στην ίδια ακριβώς στροφή όπου είχε κατρακυλήσει θεαματικά ένα Mitsubishi Evo το 2012, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί το πλήρωμα, χάρη στις δομές ασφαλείας του αυτοκινήτου (βλ. δεύτερο video).

Παρά το ανατριχιαστικό αυτό ιστορικό, ο Sotto ζήτησε να ξαναγυριστεί το πέρασμα από τη στροφή, «ξακρίζοντας λίγο παραπάνω». Κι ο τρελο-Block ανταποκρίθηκε – και με το παραπάνω…

Γευτείτε λοιπόν αυτά τα ορεκτικά, πριν το κυρίως πιάτο της Climbkhana που θα σερβιριστεί αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Ken Block ξεσαλώνει στο Los Angeles με το Hoonicorn RTR [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η «τουρνέ» του Ken Block στο Λονδίνο [video]

[Πηγή: Road & Track]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube