Ο Ken Block θα… γκρεμίσει το Pikes Peak με το Hoonicorn [video]

Ο Ken Block θα… γκρεμίσει το Pikes Peak με το Hoonicorn [video]

Με ένα φανταστικό trailer ο Ken Block ανακοινώνει το Climbkhana, τη νέα αποστολή του Hoonicorn.

Αρκετά με το αστικό περιβάλλον. Τώρα θα πάρει τα βουνά. Ο Ken Block ετοιμάζει ένα νέο video, μάλλον το καλύτερο από όσα έχουμε δει ως τώρα. Θα ανέβει με το κτηνώδες – ο Θεός να το κάνει – Mustang των 1.400 ίππων στο Pikes Peak.

Πριν λίγες μέρες σας δείξαμε το αναβαθμισμένο Hoonicorn. Το αυτοκίνητο του Ken Block το οποίο στην ατμοσφαιρική μορφή του είχε πρωταγωνιστήσει σε video Gymkhana, πρόσφατα απέκτησε δύο τούρμπο και η ισχύς εκτινάχθηκε από τους 850 στους 1.400 ίππους. Είχαμε υποθέσει ότι κάποιο νέο project ήταν στα σκαριά. Και σήμερα καταλάβαμε ότι ήταν το υψόμετρο που ανησύχησε τον Ken Block και φρόντισε να πάρει τα μέτρα του. Στα 4.300 μέτρα που φτάνει η διαδρομή του Pikes Peak, ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας χάνει σημαντικό μέρος της δύναμής του, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του αέρα σε οξυγόνο. Με δύο τούρμπο, είναι… κάπως καλύτερα.

Το trailer είναι συγκλονιστικό. Η ομορφιά και η αγριότητα του τοπίου, η ιστορία της θρυλικής ανάβασης, η οδήγηση του Block και φυσικά το κτηνώδες Hoonicorn, με τις τουρμπίνες που πετάγονται έξω από το καπό να βγάζει φωτιές και καπνούς σαν δράκος, υπόσχονται ένα χολιγουντιανό υπερθέαμα. Τέτοιου επιπέδου είναι άλλωστε και η παραγωγή, με τον αρτιότερο τεχνικό εξοπλισμό, ελικόπτερα και κορυφαία σκηνοθεσία και μοντάζ.

Πηγή R&T

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube