Ο Jeremy Clarkson μπερδεύει τα Χριστούγεννα με το Πάσχα [video]

Ο Jeremy Clarkson μπερδεύει τα Χριστούγεννα με το Πάσχα [video]

Φαίνεται ότι ο Clarkson τα έχει μπερδέψει κάπως, βάζοντας στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου του The Grand Tour έναν σταυρό, αντί για ένα αστέρι.

Το αγαπημένο παιχνίδι του Jeremy Clarkson είναι η πρόκληση του κοινού, και τώρα που δουλεύει για το Amazon Prime μπορεί μάλλον να κάνει όλα όσα σκέφτεται, πιο ελεύθερα απ’ ό,τι παλαιότερα, στο BBC.

Στο τελευταίο, εορταστικό επεισόδιο του The Grand Tour, οι τρεις παρουσιαστές δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ο καθένας από αυτούς να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της εκπομπής. Ο Richard Hammond τοποθέτησε πίσω φανάρια αυτοκινήτων, τα οποία λειτουργούν κανονικά. Ο James May προτίμησε μερικά πλαϊνά φλας, οπότε είναι πορτοκαλί και αναβοσβήνουν. Και ο Jeremy Clarkson ανέλαβε την κορυφή του δέντρου, στην οποία τοποθέτησε έναν… τεράστιο σταυρό, με εκτυφλωτικό φωτισμό από λάμπες LED.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στα € 9,4 εκατ. τα κέρδη της πρώτης σεζόν του The Grand Tour

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε έναν σταυρό, ο Clarkson απαντάει: «Συμβολίζει τον μικρό Ιησού». Οπότε ο May δεν μπορεί παρά να σχολιάσει πως «θέλουμε τον μικρό Ιησού, όχι τον νεκρό Ιησού! Στον σταυρό… σταυρώθηκε, γι’ αυτό τον βάζουμε το Πάσχα». Κι όταν ο Clarkson μαθαίνει ότι στη θέση αυτή πρέπει να μπει ένα αστέρι, απαντάει «Μα αυτό είναι εβραϊκό». Λογικά τώρα, όπως συμβαίνει συνήθως, πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι αντιδράσεις από θρησκευόμενους που θα βρήκαν το σκετς αρκετά προσβλητικό.

Δείτε παρακάτω το video με το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube