Στα € 9,4 εκατ. τα κέρδη της πρώτης σεζόν του The Grand Tour

Στα € 9,4 εκατ. τα κέρδη της πρώτης σεζόν του The Grand Tour

Παρότι αρχικά αντιμετώπισε αντιφατικές κριτικές και είχε τεράστιο κόστος παραγωγής, τελικά το νέο σόου έφερε μπόλικο χρήμα στο ταμείο.

Μια τεράστια επιτυχία είναι σχεδόν ακατόρθωτο να επαναληφθεί κι αυτό το γνωρίζουν σχεδόν όλοι.

Ωστόσο, φαίνεται να μην ισχύει και πολύ για το τρίο που άλλαξε τον ρου των τηλεοπτικών εκπομπών για τα αυτοκίνητα, δηλαδή τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το ατύχημα του Hammond θα καθυστερήσει τα γυρίσματα του The Grand Tour 2

Το The Grand Tour, η εκπομπή τους μετά την εποχή του Top Gear δηλαδή, αρχικά δεν είχε πολύ θετικές κριτικές και το κόστος των € 3,2 εκ. για την πρώτη σκηνή ξεπέρασε σίγουρα τα όρια του προκλητικού. Όμως τελικά όλα πήγαν όπως έπρεπε και η πρώτη σεζόν έκλεισε με κέρδη € 9,4 εκ. προ φόρων για την εταιρεία παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η πιο ακριβή σκηνή στην ιστορία της τηλεόρασης ανήκει στο The Grand Tour

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το Amazon όπου και προβάλλεται η εκπομπή μάλλον έχει λόγους να αισθάνεται τελικά δικαιωμένο που κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ εκείνων που ήθελαν τους παρουσιαστές και να επενδύσει € 250 εκ. για τα τρία χρόνια που έχει διάρκεια το συμβόλαιο.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Clarkson συμπεριφέρθηκε απρεπώς σε ένα από τα μέλη του συνεργείου του Top Gear και το BBC αναγκάστηκε να τον απολύσει. Όμως οι Hammond, May και ο παραγωγός τους Andy Wilman, αρνήθηκαν να συνεχίσουν χωρίς αυτόν, οπότε τον ακολούθησαν και ίδρυσαν την εταιρεία W. Chump and Sons.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Preview της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour από το Amazon

Δε γνωρίζουμε περισσότερες οικονομικές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δεύτερη σεζόν θα πάει ακόμα καλύτερα, έστω κι εάν παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται, αφού ειδικά το ατύχημα του Hammond έφερε μεγάλες ανατροπές στον προγραμματισμό.

[Πηγή TheDrive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube