O Hammond έσπασε μια McLaren 720 S βάζοντας νερό στο ρεζερβουάρ. Κατά λάθος, λέει… [video]

O Hammond έσπασε μια McLaren 720 S βάζοντας νερό στο ρεζερβουάρ. Κατά λάθος, λέει… [video]

Ο παρουσιαστής του Grand Tour έσπασε το μοτέρ μιας McLaren όταν έβαλε νερό αντί βενζίνη στο ρεζερβουάρ.

Η χρονιά φαίνεται να μην πηγαίνει καλά για τον Richard Hammond. Ή μάλλον για τα supercars που οδηγεί.

Αφού τράκαρε άσχημα καταστρέφοντας ολοσχερώς το ηλεκτροκίνητο hypercar Rimac, γεγονός που τον έστειλε στο νοσοκομείο για πολλές βδομάδες σοβαρά τραυματισμένο, επέστρεψε υγιής και δυνατός για να… καταστρέψει μια McLaren.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο απόσπασμα που βλέπουμε από το show, ο Hammond έμεινε από βενζίνη στη διάρκεια του γυρίσματος, σταμάτησε και συμπλήρωσε στο ρεζερβουάρ ένα υγρό από ένα κάνιστρο που η παραγωγή είχε στο σημείο. Μόνο που δεν πρόσεξε ότι ήταν νερό, και όχι βενζίνη. Ούτε όταν το έριχνε μέσα στο ντεπόζιτο ούτε αρκετά νωρίς στην πορεία. Έτσι ο κινητήρας διαλύθηκε. Αυτό είναι ο λόγος που ο παρουσιαστής εμφανίζεται να οδηγεί δύο διαφορετικές McLaren 720 S στο τελευταίο επεισόδιο του The Grand Tour.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 S [video]

Είναι τέτοιο το μέγεθος της παραγωγής και η φήμη της εκπομπής και των παρουσιαστών που η McLaren απλώς έσπευσε να τους δώσει ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ούτε που μπορούμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν μια μικρότερη παραγωγή ή κάποιος λιγότερο διάσημος έκανε την ίδια γκάφα.

Όμως, ήταν γκάφα; Και κάνουν πλάκα για μια τόσο τεράστια ανοησία; Ή είναι απλώς μια «στημένη» γκάφα για να γίνει λίγος ντόρος στην εκπομπή και στο internet; Γιατί, ό,τι άλλο μπορείς να τους χαρακτηρίσεις, χαζοί όμως σίγουρα δεν είναι.   

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube