Ο Elvis Presley διαφημίζει το FΙΑΤ Strada [video]

Ο Elvis Presley διαφημίζει το FΙΑΤ Strada [video]

Η FIAT Βραζιλίας προχώρησε σε μια υπερπαραγωγή για να διαφημίσει το pick-up της μάρκας. 

Το ολοκαίνουργιο FΙΑΤ Strada pick-up υπόσχεται μεγάλες πωλήσεις στη Βραζιλία, με την εταιρεία να έχει ήδη σημειώσει 6.000 πωλήσεις τις τις πρώτες 10 ημέρες της κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.  Θέλοντας να πείσει ακόμη περισσότερους πελάτες, η αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία με ένα βίντεο με τον Elvis Presley.

Η ταινία, με τίτλο "The Legend", έκανε το ντεμπούτο της την περασμένη εβδομάδα με την κεντρική σκηνή του The King of Rock 'n' Roll. Στο βίντεο, βλέπουμε τον Presley να παίζει "Blue Suede Shoes" σε μια παράσταση όταν ένα κόκκινο FΙΑΤ Strada περνά μέσα από έναν τοίχο και διακόπτει την παράσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο FIAT Strada

strada

Ο Elvis πηδά γρήγορα στο κάθισμα του οδηγού και ξεκινά να οδηγεί σε στούντιο ηχογράφησης και γυρίσματος ταινιών, αναδεικνύοντας έτσι τις ικανότητες του pick-up. Αφού διασχίσει μια πληθώρα τοπίων καταλήγει και πάλι εκεί από όπου ξεκίνησε.

Φυσικά στο ρόλο του Elvis Presley έχει χρησιμοποιηθεί ένας από τους πολλούς επίδοξους σωσίες του σταρ, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Dean Z, από το Missouri των ΗΠΑ. Όμως η εταιρεία παραγωγής χρησιμοποίησε και μπόλικη τεχνολογία γα να ενσωματώσει στο διαφημιστικό σποτ και σκηνές που να απεικονίζουν με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο τον Elvis Presley, αντικαθιστώντας σε πολλές σκηνές το πρόσωπο του Dean Z με αυτό του  Elvis Presley .

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του FΙΑΤ Strada στο βίντεο που ακολουθεί.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube