O Cristiano Ronaldo παρήγγειλε ρολόι €1 εκατ. για να ταιριάζει με την Bugatti του

O Cristiano Ronaldo παρήγγειλε ρολόι €1 εκατ. για να ταιριάζει με την Bugatti του

Ο Cristiano Ronaldo συνεργάστηκε με την  Jacob & Co. για την κατασκευή ενός μοναδικού ρολογιού που φέρει την υπογραφή του. 

Η φίρμα ρολογιών Jacob & Co. αποκάλυψε ένα μοναδικό ρολόι Bugatti, ειδικά κατασκευασμένο για Cristiano Ronaldo. Ο 37χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου συνεργάστηκε στενά με τον Jacob Arabo, ιδρυτή της Jacob & Co., για να σχεδιάσει το κατά παραγγελία ρολόι ώστε να ταιριάζει με την Bugatti Chiron που έχει στο γκαράζ του.

Σύμφωνα με την Jacob & Co και τα όσα αναφέρει το insider.gr, το ρολόι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με την εξατομικευμένη Bugatti Chiron που ανήκει στον Cristiano Ronaldo. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το μοναδικό στο είδος του ρολόι βασίζεται στο μοντέλο Bugatti Chiron Tourbillon Baguette της ωρολογοποιίας, το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ρολόγια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

cr7

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Jacob & Co., το ρολόι CR7 είναι πλήρως καλυμμένο με 232 λευκά διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, συνολικού βάρους 21 καρατίων. Tο ρολόι, διαστάσεων 55 x 20 mm, διαθέτει επίσης το σήμα CR7 στο καντράν που το ξεχωρίζει από τις τυπικές εκδόσεις του μοντέλου. Το καντράν και τα στοιχεία τoυ πολύπλοκου μηχανισμού κίνησης του ρολογιού από χρυσό σε χρώμα σαμπάνιας με σατινέ φινίρισμα, συμπληρώνουν το θέμα του ρολογιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Christiano Ronaldo: Αγόρασε την Bugatti Centodieci των €8 εκατομμυρίων;

Ένα από τα κυριότερα σημεία του μοντέλου Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon Baguette είναι η λειτουργική μινιατούρα του κινητήρα W16 της Chiron, κατασκευασμένη από ζαφείρι. Το πάτημα ενός κουμπιού ζωντανεύει τον αυτοματισμό με τα 16 μικροσκοπικά έμβολα που κινούνται μέσα στο διάφανο μπλοκ του κινητήρα W16.

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό JCAM3 με χειροκίνητη περιέλιξη 578 εξαρτημάτων της Jacob & Co. που διαθέτει ιπτάμενο tourbillon με κλίση 30 μοιρών και απόθεμα ισχύος 60 ωρών. Ο μηχανισμός προστατεύεται από ένα λειτουργικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών που είναι ορατό από το καντράν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube