Nürburgring: Έξοδος πέντε Audi RS3 στο ίδιο σημείο [video]

Nürburgring: Έξοδος πέντε Audi RS3 στο ίδιο σημείο [video]

Πέντε Audi RS3 και οι οδηγοί τους, έδειξαν την ίδια μέρα ιδιαίτερη προτίμηση στο γρασίδι της Adenauer Forst, στο Nürburgring Nordschleife.

Η μη γνώση της χάραξης του Nürburgring, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό του οδηγού, εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε έξοδο από την πίστα στην Adenauer Forst.

Είναι άλλωστε κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει πολύ συχνά στα σχετικά video τα οποία καταγράφουν εξόδους και συγκρούσεις κατά τις ημέρες κοινού στο Nürburgring. Ωστόσο, έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν παθαίνουν ακριβώς το ίδιο, πέντε ίδιου τύπου αυτοκίνητα, την ίδια μέρα. Όπως συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο της φετινής Carfreitag. Δηλαδή της Μ. Παρασκευής (Karfreitag), κατά την οποία πολλοί φίλοι του αυτοκινήτου και της βελτίωσης συγκεντρώνονται σε διάφορα μέρη της Γερμανίας, μεταξύ των οποίων και το Nürburgring.

Η προσέλευση αρκετών ανθρώπων με υπερβολικό ενθουσιασμό και ελάχιστη γνώση της χάραξης, είναι σίγουρη συνταγή για εξόδους από την πίστα. Έτσι, οι οδηγοί ότι όχι ενός, ούτε δύο, αλλά πέντε Audi RS3, υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και βρέθηκαν να υποστρέφουν στην Adenauer Forst, καταλήγοντας στο γρασίδι. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο RS3 1ης γενιάς και για τρία σημερινά:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube