Νοικιάρικο Ford Mustang Shelby GT-S με πάνω από 600 PS

Νοικιάρικο Ford Mustang Shelby GT-S με πάνω από 600 PS

Η υπηρεσία θα προσφερθεί σε επιλεγμένες τοποθεσίες στις ΗΠΑ από την SIXT.

Η πολυεθνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt ανακοίνωσε την προσθήκη του Ford Mustang Shelby GT-S στο στόλο της, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Herz η οποία προσέφερε νοικιάρικα Mustang με βελτιώσεις από τη Shelby τα έτη 1965, 1966, 2006 και 2016.

Κάτω από το καπό της ειδικής έκδοσης βρίσκεται ο γνωστός V8 5,0 λίτρων της Ford, με απόδοση που ξεπερνά τους 600 PS χάρη στον supercharger της Shelby. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς για ατελείωτα burnout, μέσω αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων. Οι επεμβάσεις της Shelby δεν περιορίστηκαν στον κινητήρα, καθώς η εταιρεία άλλαξε τη ρύθμιση της ανάρτησης και πρόσθεσε ισχυρότερα φρένα της Brembo.

SIXT

Αισθητικά, η ειδική έκδοση ξεχωρίζει από τη νέα γρίλια, τις εισαγωγές αέρα στο καπό, το σπλίτερ, τα πλευρικά μαρσπιέ, τις ζάντες 20" με ελαστικά X-Comp, τις δαγκάνες της Brembo, τη νέα εξάτμιση, την πίσω αεροτομή, τις επιγραφές Shelby σε διάφορα σημεία και φυσικά τα μαύρα (ή πορτοκαλί) γραφικά που κάνουν αντίθεση με την πορτοκαλί (ή μαύρη) απόχρωση. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις, αριθμημένη μεταλλική πλακέτα και φωτιζόμενα πατήματα των μαρσπιέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Shelby GT500 στο Detroit

Τα πρώτα 20 Shelby GT-S θα διατεθούν προς ενοικίαση σε επιλεγμένες τοποθεσίες στη Νότια California, Νότια Florida και στο Las Vegas. Μετά από την χρήση τους ως οχήματα ενοικίασης, τα Shelby GT-S θα διατεθούν προς πώληση, ενώ οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να επισκεφθούν το εργοστάσιο της Shelby για περαιτέρω βελτιώσεις.

SIXT

Όπως δήλωσε ο Vince LaViolette, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος εξέλιξης της Shelby American: « Η έκδοση SIXT edition Shelby GT-S συνδυάζει εξαιρετικό κράτημα με απίστευτη δύναμη, εκπληκτικό φρενάρισμα, τρομακτικό ήχο και εντυπωσιακή εμφάνιση. Σε συνεργασία με την SIXT σχεδιάσαμε ένα αυτοκίνητο που δεν περνά απαρατήρητο και αποδίδει ανάλογα όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι του. Η SIXT δίνει στο κοινό μια πολύ σπάνια ευκαιρία να απολαύσει ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο, σε συναρπαστικούς προορισμούς στις ΗΠΑ. Αυτή είναι μια ευκαιρία ενοικίασης αυτοκινήτου που οι άνθρωποι μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν πριν έρθει το Shelby GT-S»

Η Sixt που δραστηριοποιείται σε 2.200 τοποθεσίες και σε 105 χώρες, είναι αυτή τη στιγμή η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Ford Mustang Shelby GT350 [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube