Nissan GT-R drone με 0–100 km/h σε μόλις 1,3” [video]

Nissan GT-R drone με 0–100 km/h σε μόλις 1,3” [video]

Η Nissan παρουσίασε το GT-R Drone, ένα από τα ταχύτερα drone στον κόσμο.

Κατασκευασμένο για να είναι σε θέση να ακολουθήσει το νέο Nissan GT-R 2017 κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων σε πίστα, το συγκεκριμένο drone διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας , όπως ακριβώς την ίδια ενσωματώνει και το σούπερκαρ της Nissan.

Ειδικά σχεδιασμένο από τον οίκο Tornado XBlades Racing, Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Drone Prix, το GT-R Drone συνδυάζει μια ειδική αγωνιστική ρύθμιση με θόλο χαμηλής οπισθέλκουσας, προκειμένου να φτάσει τα 100 km/h από στάση, σε μόλις 1,3”.

Για να αναδειχθεί το ταλέντο των δύο κορυφαίων“μηχανών, το GT-R Drone συνόδευσε το ομώνυμο Nissan, γύρω από τη συναρπαστική πίστα του Silverstone.

Ο ιδιαίτερος αυτός αγώνας πραγματοποιήθηκε με τον οδηγό της Nissan NISMO Ricardo Sanchez πίσω από το τιμόνι του νέου GT-R και με τον James Bowles, πρωταθλητή του British National Drone Racing για το 2015 να πιλοτάρει το GT-R Drone, γύρω από μια πορεία 1,2 μιλίων στην πίστα του Silverstone.

Τα παραπάνω GT-R θα βρίσκονται στο Goodwood Festival of Speed, ενώ απολαυστικά στιγμιότυπα εν δράσει, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube